Ahoj maminky 🙂 nebo soucasne , jemi 20 a chtela by jsem miminko , mam pritele je pracoviti , ale mam takvy problem ted jsme zacali pokouzey o mimi , a kdyz se dome pritel udela tak vse vytece, a kdyz mi neprijde menstruace tak jsem cela bez sebe , ale mam problem jeste jeden menstruaci nemam pravidelne kazdy mesic ji mam jak se chce ona sama , mam docela strach mno , poraditemi jak na to , gynda uz jsem byla a nic moc totis mame blbe doktroky zkusim vas dekuji 😍
@prostejina ano to chapu, neboj nemyslim jen na nehoo ? mam brigadu a ukladam penize , jen by jsem chtela mimco
to podstatné doputuje na správné místo, a je naprosto jasné že jsi hned bez sebe když ti vynechá menst. ale určitě je lepší zvolnit a netlačit na pilu. My jsme se o mimiše pokoušeli celkem dlouho po odstranění tělíska, byla jsem už z toho neštastna počítala si plodné dny, známí nám radili že se musíme milovat třeba i 3krat denně, cvičila, psychicky se dávala do klidu ale po každém milování (a při tom milování jsem myslela jen na to jak bude mimi ne na to jak je to příjemné) jsem netrpělivě čekala jestli to už je...no a ono pořád nic, pořád nic až jsem se na to všechno pak už vykašlala . Milovali jsme se jak jsme měli chut a pak nastal jak říká můj přítel - Ten klasický oplodňovací sex (já opravdu nevím který to byl a čím byl tak vyjímečny) no a hupsky dupsky za 44 dni rodime 😀 Takže držim palce a vypust to uplne z hlavy a užívej si to milovani takove jake je 🙂
Hlavně žádné nervy, ono to přijde.... já se nemusela snažit ani u jednoho dítěte. U prvního dokonce vím den, možná i hodinu početí a druhé se má narodit v prosinci. Zkrátka, koncem února jsem řekla, že chci dítě, snažili jsme se... koncem března jsem dostala poslední menzes a 26. dubna jsem šla k dr. ... TAK JSTE 5. TÝDNŮ TĚHOTNÁ... Hodně štěstí!!!!
@andreasustrova jee tak to gratuluji je to super ze nekomu to jde hnde, nevim zda to je stim ze pritel se dome dela ted po asi 6 za nas vztah, jsme nechteli miminko ale ted uz ano doufam ze to prijde brzy a dekuji
No mě to nedá, ale opravdu jste na dítě zralí? Už tvůj písemný projev je jak z Google překladače. A kolikrát se do tebe přítel udělal počítat není opravdu třeba...
Co to ma byt:// deti maji děti, achjo:(
Nezlobte se, ale mám stejný názor jako uzivatelkapetra.... Nepřipadáte mi zralá na dítě, když se ptáte na základní věci. Víte, kolik výbava pro dítě stojí? Že ty finance na dítě časem stále rostou? Co všechno se musí obětovat?
@elveren je to vas nazor , nic nerikam ano jsem zrala a mam take sve duvody, mam pritele dobre vydelava , mam brigadu a taky dobre vydelavam, a to ze pisu spatne se omlouvam ale nejsem z CR a mam klavesnici bez hacku a carek, vzchovavala jsem dva sourozence od narozeni , vim co vse potrebuje miminko, a jakou peci , kdyby jsem nebyla pripravena nebo neco nechtela by jsem dite, nemyslite , ( odesla odnas mama a nechala na me a me segre male deti ,a vim co to je nemocne, nebo zdrave dite, poznam zda ma horecku, nebo je stastne, vim co to unasi , ale jsem pripravena, a je sposta dalsich duvodu ale to nemusim psat? verejne kazdy ma svuj nazor ale je lepsi mit 20 nez ted holky 14 a i min ,
jj...já mám taky nepravidelnou ms a jet o šílené si vypočítat dny a nebo pocítit na sobě ten den D..snažíme se rok a půl ..od začátku jsem hoodně peněz utratila za ovu testy a těhu testy, pak jsem před půl rokem řekla dost, že prostě musíme změnit přístup jinak zešílím..přítel mě požádala o ruku a už máme jiný směr..sex máme jen když chceme..beru to z té lepší stránky, ušetřím za antikoncepci..jinak já mám doma už tříletou krasavici, tak jsem v jiné situaci než ty, dr. mi řekla co můžu všechno podstoupit abysme měli mimi a já ji řekla, že tak daleko zacházet nechci, příroda ví proč to tak nechce...a jinak pro pravidelnost ms mi dr nasadila utrogestan na 3 měs..ale to pomohlo k pravidelnosti jen 3 měs..dále užívám gynex a piju kontryhelový čaj..spíš už beru vše jen pro pravidelnost ms..mě spíš už tečou slzy štěstí když to po 60 dnech dostanu..jinak tobě držím palečky a vím, že chtíč je svině..ale musíte se dostat do pohody..tlačit na pilu nemá smysl..najděte si jiný cíl..jestli máte více peněz..někam odjedte a nechte romantiku proudit a hlava potřebuje vyčistit taky...
Ach jooo🙏
Já chci Volvo.
@smselektro a ja chci aby trapne komenty jsi nechala?? pisu o radu nee o nake urazky a podbne
@dzejnany dekuji 🙂 mam pritel je cizinec Rumun a jsem ted u neho jezdime sem jak na svatky tak na leto a td? taky me pozadal o ruku planujeme svadbu a tak baracek uz mame jen chcem to mimimco a chcem aby se dozili i jeho rice uz jsou moc ale moc stare kdyz maji 15 deti tak aby meli jeste od nejmladsiho syna miminko
@katolinka
Třeba mně taky někdo poradí😲
@smselektro vubec nechapu co stim myslite
@katolinka Prostě chci ... no to o tobě dost vypovídá. Děvče zlatý, jak ho chceš vzdělávat? Když si čtu tvé komentáře a reakce na tvé odpovědi ... Vždyť jsi nenapsala jediný příspěvek , který by dával smysl .. tolik chyb ve větě jsem ještě neviděla. tohle ti tu chce naznačit většina žen, které ti odpověděli . V mých očích máš nedostatky v českém jazyce . Pokud tě můj názor uráží , nezlob se , ale jsi zralá na návrat do základní školy
@katolinka V tom případě pokud nejsi v Čr a pořádně česky neumíš , měla bys jít na forko , kde je taková gramatika v pořádku. Gramatika není o klávesnici , ale o vědomostech. Pokud tvé dítě bude mít IQ po tobě bude to mít v životě velmi těžké. Pro dobro toho dítěte , které možná porodíš, ti přeji , aby se ti narodilo teprve až se naučíš pořádně česky , jednat jako dospělá žena , a ne jako přerostlý puberťák. Spíš než na mateřskou si zaplať pár lekcí českého jazyka a uděláš nejlíp.
Tak na co se tady ptas kdyz ho proste chces a dle tebe nic nebrani? O tve vyzralosti si bohuzel take dovolim pochybovat. Kdyz pominu to, ze udajne nejsi z CR (i kdyz...) tak ani tve nazory mi neprijdou jako nazor normalne myslici vetsiny. A to jsem sama mela prvni dite ve dvaceti, ale takhle jsem rozhodne nepremyslela.
Pokud chces mit dite, nikdo ti zde nebrani. Pokud mas problem s menstruaci obrat se na svou lekarku, pokud ti nevyhovuje lekarka, tak si najdi jinou. Nekomu pomuze na ustaleni menstruace antikoncepce, nekomu volne dostupne pripravky v podobe kapek ci caju nekomu pomuze lekar. Ale ono staci hledat a nemusela by si resit, ze se nekomu nelibi tvuj projev. Pokud ale zijes mimo CR, hledala bych asi na strankach dane zeme. Tezko rict jestli tam naleznes pripravky, ktere pomohou ustalit menstruaci stejne, jako mame zde v CR. Pokud tam jsou spatni doktori, chod k doktorovi v CR, na foru ti nikdo menstruaci do poradku neda. Ved si v kalendari delku tveho menstruacniho cyklu, aby si zjistila, o kolik dnu se ti vubec lisi a od toho se odpichni.
@katolinka rodiče přítele mají 15 dětí??? to jako vážně? to už o něčem vypovídá.... jinak, zaměřila bych se na tu brigádu a našla si i jiné věci, prostě na to nemyslet, seš mladá, ono to určitě přijde, nefunguje to tak, že si člověk řekne a hned čeká mimčo... jsou tací, co se snaží i roky!!!! nechte tomu volný průběh, pokud se nezadaří tak po roce, roce a půl se to už řeší přes doktory... a určitě si můžeš koupit Femibion nebo minimálně kyselinu listovou a přítelovi Selzink 🙂
@clear301 psala, že přítel je z rumunska, tak bych se nedivila tolik jako třeba v česku. ale i tak to není asi úplně standardní rodina
@blahova_andrea a nemyslela spíš vnoučat?
@martiina_k ne myslela jsem deti, nejsem zas negramot, taky jsem tomu ze zazacatku nevrila ale ted ano kdyz jsem je poznala
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
To podstatný tam zůstane 😉 jen ono nechávat všechno na příteli (finance) je risk. Je lepší jít někam pracovat, nasetrit a byt schopna, v pripade, ze te partner opustí, se o dítě postarat.