Ahoj holky 🙂
ráno, cestou do práce jsem přemýšlela nad tímto: Když partner vyšle spermii na misi, dostane se na své místo, ikdyž byla vypuštěna třeba u vchodu do pochvy?
Jistě, nejlepší je, pro oplodnění aby se vydala na cestu až u děložního hrdla, to je jasné, ale i tak se ptám 🙂
Čistě teoreticky, zda se může stát i případ, že žena otěhotní ikdyž si jen sáhne na svá rodidla rukou od spermatu 🙂
Furt si nějak nedokážu představit že ta malá potvora se vymrská bičíčkem až k vajíčku 🙂
Já to nebrala jako možnost pro otěhotnění 🙂
spíš jenom rpo zajímavost, kolik vlastně taková spermie je schopná urazit 🙂
@holoka a me by zase zajímalo nad cim budes premyslet cestou do práce zítra 😀
@holoka Náhodou jsou to logické otázky někoho, kdo je zvídavý a chce věcem rozumět. Taky by mě zajímalo, jak to je 🙂 Nejradši bych tam vždycky zavedla mini kamerku a sledovala, co se tam děje 😀 😀
@isabelafuentes ale jo zvídavost je supr a navíc bych chtěla mit Vas volnej cas 🙂
Dneska jsem přemýšlela průs.ru, který musím řešit v práci :D
@terezapetrova moc volného času nemám ale do práce dojíždím každý den 40 km tam a 40 zpátky :D to nějaká půlhodinka na přemýšlení nad vším možným je 🙂
No, podle mně kdyby se tam dostala, tak už by stálo za to si mimčo nechat a pojmenovat ho rovnou Usian Bolt 😀
Víte co zas trápí mně? Vemte si, kolik spermií prostě zabloudí a dojde ke špatnýmu vaječníku... jeden večer mi jich bylo fakt líto. 😀
@terezapetrova ty ale nebudeš s tím časem taky úplně na štíru, když máš čas si tu číst a reagovat 😉
kdyby mi dal někdo pul hodinky denne jen pro mne za to bych snad vrazdila 🙂 jinak k upuske.. mas pravdu mam cca 10 minut denne a i při tech samozrejmne musim hlidat deti takze mi to tedy az tak supr neprijde ale pro Tebe by mozna bylo 🙂
jde spíš o to, že jsem na internetu četla, že se žena z lesbického páru sama oplodnila injekční stříkačkou spermiemi od svého kamaráda gaye 🙂 tak proto mě to asi napadlo 🙂
@holoka Tak to je zatím nejzajímavější otázka, jakou jsem tady kdy zahlídla.. 🙂 Za mě si myslím, že by to musela být úplná rarita, aby se spermie dostaly zvenčí až k vajíčku ... podle mě by mělo dojít k jejich "vypuštění" až u děložního hrdla, a nejlépe, aby zároveň byl i orgasmus ženy, aby se tam začaly vtahovat těmi stahy .... ale kdo ví, příroda umí divy. 🙂
@isabelafuentes Na to je na youtubu fajn videjko (dej si tam Vznik a vývin nového člověka, je úžasný! Jen v ne moc dobré kvalitě - hlavně na začátku).
@cizinkaa Jo! Přesně to mě taky trápí 😀. Třeba mají nějakej radar a vědí, kde to vajíčko je 😀
@terezapetrova No nevím, jestli se dá cesta do práce považovat za volnej čas... Moc volnosti nemáte v u chvíli 😀
@holoka Podle mě tam pidi šance je, ale musí to být extra souhra náhod a třeba už trochu víc sestouplý vajíčko, nevim. Jinak ty lesbičky si ale tu stříkačku zavádí dovnitř.
@luj89 a ja myslim, ze na premysleni je to supr, zazivam to v prumeru jednou za 2 mesice a mam to moc rada, ale tyhle věci jsem jako bezdetna urco nevnimala
ale tak jako je to divný, ikdyž je vypustí partner u děložního hrdla, tak přeci ja ony ví, že nemají plout k východu? :D
@cizinkaa
@luj89
@holoka
Holky, tak já jsem si teď přečetla v chytré knize, že prý vajíčko, když putuje vejcovodem, tak vypouští speciální hormony, které lákají ty spermijky k němu, aby právě věděly, kde to vejce je 🙂 Je to jako parfém, kterej ty mršky vábí tím správným směrem. Příroda je moudrá a chytřejší než my 🙂
@isabelafuentes takze ty co zabloudili nebyly dostatecne chytry, jo? 😃😃hned je mi lip. 😃
Spermie nasává děložní čípek, posílá je dál do dělohy. To nejsou myši, který vypustíš a ony běží 😀
@astyna To jo, ale jinak si v pohybu taky pomáhají bičíky 🙂
A taky jsem se dozvěděla, že jsou schopné se dostat do vaječníku během 5 minut.
a prý nezvítězí ta nejrychlejší, ale nejlepší podle vajíčka 🙂 na to, jak jsou malé, tak jsou fakt rychlé, teda když jsou v pořádku.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, jako stát se to asi může, ale pravděpodobnost je moc malá. Spermie totiž na vzduchu moc dlouho nevydrží, tudíž zanést si je tam rukou je fakt blbost. 😉