To čekání na první test je hrozný. U mě ovulace proběhla mezi 2-3.9 muj cyklus je 38 dní. Čekám , že by mela dojit ms 16.9 . Vůbec nevím jestli došlo k oplodnění , jestli tam ten maly zázrak někde uz neputuje.
Nejhorší jsou ,ale ty stavy, myšlenky...
Už 5 dni mam bolesti jako by měla přijít menstruace, jsem nafouklá jak balón, boli me v kříži ,..
Taky máte takový strach, ze si uděláte test a nic tam nebude,nebo že přijde ms..?
Prsa mně občas zabrání, při špatném dotyku na některých místech bolí. Ale nejhorsiz je ta bolest v podbřišku, která připomíná ms bolesti....
Zitra bych měla mit 5 dni do ms a nějak se pořád musím držet anych nezkoušela testovat abych pak nebyla zase zklamaná. Kolikrát si pak ,ale řeknu ,, vzdytz si ženský dělávaji testy 5 dni nekdy i 6 dní před ms a test maji pozitivní"
Tak si test udělám a vždy zklamání.. .. taky to tak mate někdy?
@pajushka1 moc děkuji.. ja uz sice dvě děti mam . Bohuzel jsem rozvedena a mam přítele, který dítě ještě nema... Dite by jsme chtěli..tak doufám ,ze to dopadne... U předchozích deti jsem to právě nijak nesledovala a zadařilo se ani nevím jak....ted tim jak to hlídám tak to je prostě v haji ....
@eellushka A co teprve ty nervy, když čekáš na test po IVF, a víš že budeš mít před sebou už jen jediný pokus, protože už nemáš žádný jiný mužův biologický materiál 🙏 Naštěstí to vyšlo, ale byly to nervy. Mmch byla jsem ve stejné situaci, 2 děti jsem už měla z předchozího manželství, 3 dítko s druhým mužem ( žádné neměl )
Držím palce 🍀
@misicka1988 no tak doufam ,ze toto nebude můj případ... Děkuji
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@eellushka měla jsem to stejně.. bezmála 4 roky.. několikrát biochemické nebo se nezadarilo vůbec. Momentálně jsem 9+5tt a zatím vše vypadá dobře. Já bych s testováním ještě počkala, já testovala 3dny před ms a byl tam už krásný duch. Moc Vám držím palce !! 🍀