Čekání 😓. Taky máte takový strach?

eellushka
10. zář 2021

To čekání na první test je hrozný. U mě ovulace proběhla mezi 2-3.9 muj cyklus je 38 dní. Čekám , že by mela dojit ms 16.9 . Vůbec nevím jestli došlo k oplodnění , jestli tam ten maly zázrak někde uz neputuje.
Nejhorší jsou ,ale ty stavy, myšlenky...
Už 5 dni mam bolesti jako by měla přijít menstruace, jsem nafouklá jak balón, boli me v kříži ,..
Taky máte takový strach, ze si uděláte test a nic tam nebude,nebo že přijde ms..?
Prsa mně občas zabrání, při špatném dotyku na některých místech bolí. Ale nejhorsiz je ta bolest v podbřišku, která připomíná ms bolesti....
Zitra bych měla mit 5 dni do ms a nějak se pořád musím držet anych nezkoušela testovat abych pak nebyla zase zklamaná. Kolikrát si pak ,ale řeknu ,, vzdytz si ženský dělávaji testy 5 dni nekdy i 6 dní před ms a test maji pozitivní"
Tak si test udělám a vždy zklamání.. .. taky to tak mate někdy?

pajushka1
10. zář 2021

@eellushka měla jsem to stejně.. bezmála 4 roky.. několikrát biochemické nebo se nezadarilo vůbec. Momentálně jsem 9+5tt a zatím vše vypadá dobře. Já bych s testováním ještě počkala, já testovala 3dny před ms a byl tam už krásný duch. Moc Vám držím palce !! 🍀

eellushka
autor
10. zář 2021

@pajushka1 moc děkuji.. ja uz sice dvě děti mam . Bohuzel jsem rozvedena a mam přítele, který dítě ještě nema... Dite by jsme chtěli..tak doufám ,ze to dopadne... U předchozích deti jsem to právě nijak nesledovala a zadařilo se ani nevím jak....ted tim jak to hlídám tak to je prostě v haji ....

pajushka1
10. zář 2021

@eellushka tak to naprosto chápu.. máme chlapečka co měl v červnu 5 let a ten přišel opravdu ani nevíme jak.. zjistila jsem že ho čekám až v 8tt. A pak snažení, oba dva prý zdraví a skoro 4 roky nic.. a přece jen si k nám miminko našlo cestu. Moc moc Vám držím palce ❤

eellushka
autor
10. zář 2021

@pajushka1 já vám také... Snad nam to dopadne tenhle měsíc ,podle ovu a sexu by snad melo

misicka1988
10. zář 2021

@eellushka A co teprve ty nervy, když čekáš na test po IVF, a víš že budeš mít před sebou už jen jediný pokus, protože už nemáš žádný jiný mužův biologický materiál 🙏 Naštěstí to vyšlo, ale byly to nervy. Mmch byla jsem ve stejné situaci, 2 děti jsem už měla z předchozího manželství, 3 dítko s druhým mužem ( žádné neměl )
Držím palce 🍀

eellushka
autor
10. zář 2021

@misicka1988 no tak doufam ,ze toto nebude můj případ... Děkuji

sylvka
10. zář 2021

@eellushka ono se pak vlastně čeká celý tehu. Na test,na srdíčko,na první screening,na pohyby....já už jsem ve 30 tt a čekám v pondělí a druhý screening a pak na porod 🥵

eellushka
autor
10. zář 2021

@sylvka to je pravda, ale ty první dve čárky, první návštěva u dr a potvrzení ,ze je vse v pořádku je snad nejlepší

eellushka
autor
12. zář 2021

@pajushka1 tak jsem to nevydržela 4 dny do ms

pajushka1
12. zář 2021

@eellushka vidím, vidím, vidím! Moc držím palce ! ❤🍀

journals
12. zář 2021

@eellushka prvni test a uz to takhle strasne resis? Skodis si vic nez si myslis 😶
To nejlepsi co sama pro sebe muzes udelat je co nejmene resit, moc o tom nepremyslet a resit uplne jine veci. Tohle je cesta do pekla. A hledat pozitivni carky ctyri dny do menstruace taky

eellushka
autor
12. zář 2021

@journals ja si hlavně myslím ,ze tohle je každého věc snad ne...