Mam 4 dny zpoždění a tak bych čekala ze bude carka uz stejne silna jako kontrolni 🤔 nekdy se podivam na test a rikam si , ze je to hezka carka a podruhe si rikam achjo, vždyť je slaba 😀
Pěkně čárka náhodou 👍
Tohle je na 4 dny zpoždění super 🙂
To už je krásná dálnice, gratuluji 🍀
To uz by mela byt stejna jak kontrolni, ale zalezi na ovulaci, hlavne aby byla silnejsi za dva dny.
Vim ze někdo ani nemá stejně silný čárky...
Já měla podobný test po týdnu zpoždění, ovulace byla v termínu, dokonce i podle ultrazvuku to odpovídalo. Už má skoro 2,5 roku 😉😊
Tehotensky test ma pouze jeden ucel, bud ukazat carku nebo neukazat, dovozovani cehokoliv podle sily carky nema smysl.
@j.a.n.i pravda 😊
@emillyhk já si jsem právě ovulací taky jistá. Dekuju 😊
@j.a.n.i
Je to zbytecne to tady psat,vzdycky se najde nekdo kdo zalozi diskuzi s treba 10 testama a porovnavam silu carky.Nejlepe jeste u testu po limitu.
@zelenaesmolda Když já jsem životní optimista a zkouším to stále dokola 😇
@j.a.n.i
akorat budes za kravu a reknou ti,ze mas prispevek preskocit.Vlastni zkusenost :D
Nikdy jsem nemela tu carku silnejsi, vzdy stejnou, jako mas ty 🙂 takze gratuluji k poceti 🙂
No hlavně bych řekla, že je tu ještě jeden významný faktor a to aktuální koncentrace moči...
Za mě, teda pokud třeba nedošlo ke krvácení nebo tak, nemá smysl dělat žádný další test po prvním (příp. druhým) pozitivním. Akorát to zadělává na stresy a o prosperitě těhotenství stejně nevypovídá.
V momentě, kdy jsem měla na testu takovouhle čárku, jsem už nic neřešila, další testy nedělala a objednala se za pár týdnů ke gynekologovi na potvrzení těhotenství a srdeční akce plodu. Je to normálně pozitivní test, sílu čárky neřeš, nebo se z toho zblázníš 🙂.
@zelenaesmolda tvoje odpověď vůbec nesouvisí s mojí otazkou 😏
@pinkyy diky za povzbuzení!
@lvl16 jo, asi mas pravdu. Je to hezká čárka, jen jsem si říkala, jestli by neměla bejt stejná uz 😊 díky!
V klidu mě se stejně sílne čárky objevily až cca 14 dní po Ms.. jinak jsemdo té doby měla duchy a ta tvoje už je dálnice. Zkus jinou značku testu
@pampelina18 děkuju, druhy den už byla stejně silná a další den silnější než kontrolní 😊
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ovulace mohla být později. Čárka jde hezky vidět. Nepanikař. 🙂