Ahoj Holky. Jsem tu nova. S pritelem se snažíme o miminko teprve 2.mesic. A teprve az tento jsme vychytali ovu. A milování bylo pred, v den ovu a po. Je to dnes presne 8 dni. Menstruaci mam pravidelnou a Ovu dorazila taky v poradku.
Vcera i dnes mam celkem bolesti v podbrisku. na vajecnikach. Na test je jeste brzy. Mela jste to tak některá?
@petradt1986 22.8 🙂
To ja jsem měla ovu 2.8 a vten den jsem s přítelem měli sex a jestě další 3 dny v kuse.. tak snad se podařilo, citím že to nejsem já. Bolí mě podbříšek, mam jemné křeče tak snad se něco bude dít, jíst moc nechci, děla mi to problém😂. Ms mam dostat v pondělí, ale ja si dělala už test a nic tak nejde vidět. Doma už mam dvouletou holčičku🍀
@denushka130 jeeee, tak budu drzet taky palecky 🍀
@barbora1994l a jak vis kdy si mela ovulaci? Spis to vypada, zes mel az ted ovulaci, kdyz to mas dostat az za 10 dni..
@petradt1986 pisu… ze jsem si delala ovu testy. Nejdriv byly slabé čárky a pak dve silné.
@barbora1994l si psala zes ji vychytala, ale nebylo psano jak.. No helet, vetsinou po ovulaci by ti mela v rozmezi 12-16 dni prijit MS. Jestli si mela OVU 3.8. Tak ms by mela prijit nejpozdeji 20.8.
A kdyz to vezmeme ze byl pozitivni 3.8. tak ovulace mohla nastat i treba 5.8. Tak to by se mohlo pekne zadarit. Zkus testik o vikend.. Třeba se ti tam dusik objevi. (10-12DP0)
A to pobolivani mohlo byt treba k nidaci🍀
@petradt1986 ovu zacla slabé čárky od 4.8 silné dve čárky byly 7.8 🙂
@petradt1986 Někde jsem četla že když jsem těhotná, tak by mě mohl vyjít i OVU test, je to pravda? 🙏🏼
@denushka130 ano někteří to tak maji🙂
@barbora1994l podle ovu testů jsi cca 5dpo. 🙂
@lilian2111 vysvětlila by jsi mi to laikovi😀rikam ja se v tom nevyznam. Takze co jsi vycetla z tech testu 😀🙏
Datumove
@barbora1994l zkusim ti to vysvětlit. 7.8. Pozitivni test. Ovulace muze nastat za 12-36 hodin po pozitivnim testu. Tak ze ty tve bolesti mohli byt zrovna k ovulaci. Kdyz uz folikul praskl..
Proto si vcera byla cca 5DPO a dnes cca 6DPO
@petradt1986 dekuji moc
@barbora1994l fotka je spatna, ale jde to videt lepe.
@barbora1994l To už mi přijde na hezkou čárku 🙂
@lilian2111 tak ted jsem blazen. Ta čárka skoro zmizela🤷♀️Jako pprad tam trosku je kdyz se zadivam ostre nebo pres svetlo ale nejde uz skoro videt
@barbora1994l ne,ale devátý den po ovu už jsem měla pozi testik👀
@sylvka nerozumim vasi odpovedi 🙂 co ne?
Ja mam 12 dni po Ovu
@barbora1994l jo sorry,koukám,že už máš pěkně pozitivní testik 🤩🤩🤩🤩takovy jsem taky měla 12 den,klidně mrkni do alba 😁 čekáme holčičku 💗 gratuluji a držím palce.
@sylvka neee, ja jen nerozuměla odpovedi 🙂 no asi neni k cemu gratulovat, asi po dvou hodinach dusík zmizel, ne uplne, ale jde videt jen kdyz se fakt zadivam 😞🤷♀️
@sylvka a tobe gratuluju🍀❤️
@barbora1994l zkus mamatest nebo Dr max testy 😉
@barbora1994l to je divný 🤔no ale já dělala jen mamatesty,tak ho taky zkus.maji hodně barviva.
@sylvka zkusim, dekujuu
@sylvka tak jsem to nevydržela, vim ze jsem prdla,😀ale sla jsem si koupit mama test. A na dalších dvou vyšel duch taky.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
A kdy ti ma MS dorazit?