Ahoj, chtěla jsem se zeptat ohledně grafu který jsi tady ten měsíc vedu. Mám 4dny do menses a bt teplota mě furt “skáče” teď ke konci. Jsem začátečník,tak kdyžtak omluvte za tento dotaz, ale je to normální nebo je v něčem problém ? A další moje otázka je jestli v tomto grafu probéhla ovulace. Přečetla jsem si toho plno k té ovulaci,ale už z toho začínám být jelen. Předem děkuji za odpověď 🙂 A omlouvám se,ze jsem vytvořila novou diskuzi s tímto názvem 🙂 Vím, ze je toho o tomhle tématu toho dosti tady ale i tak 🙂
Takže ovulace mohla být kolem 15DC ? Já se ptám,protože hlava mi jde už kolem z toho :D
No mě pravé přijde,ze teploty nemám zasebou stejně vysoké. To jsem si zjistila ze u případného těhotenství být nějak má;)
Ovulace byla, ale podle mě až 19DC podle tvého grafu - ono to ne vždy ukáže správně, ovulace je poslední den nízkých teplot, po něm musí být 3 dny teplota vyšší, než byla posledních 6 dní 🌹 jinak doporučuju úplně dopodrobna ty grafy nezkoumat, protože v cyklu může být víc hormonálních výkyvů, kdy teplota spadne, první je obvykle okolo 4 dne po ovulaci, další může být v půlce LF.. občas jsou tyto poklesy mylně zaměněny za nidační pokles, který ale také může v tuto dobu být...zkrátka až do příchodu MS ti nikdo nepoví, jestli jsi těhotná nebo ne, hlavně se nelze řídit ani minulými zkušenostmi, protože každý cyklus je trošku jiný, každé těhotenství je jiné.. Tvůj ale vypadá v pořádku, teploty máš po ovulaci nahoře🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ty výkyvy nevadí, důležité je, že jsou ty hodnoty vyšší než před ovulací. A ovulace proběhla, vždyť to v tom grafu máš vyznačené.