Bazální teplota - vyznáte se v grafu?

dides45
29. dub 2019

Ahoj, chtěla jsem se zeptat ohledně grafu který jsi tady ten měsíc vedu. Mám 4dny do menses a bt teplota mě furt “skáče” teď ke konci. Jsem začátečník,tak kdyžtak omluvte za tento dotaz, ale je to normální nebo je v něčem problém ? A další moje otázka je jestli v tomto grafu probéhla ovulace. Přečetla jsem si toho plno k té ovulaci,ale už z toho začínám být jelen. Předem děkuji za odpověď 🙂 A omlouvám se,ze jsem vytvořila novou diskuzi s tímto názvem 🙂 Vím, ze je toho o tomhle tématu toho dosti tady ale i tak 🙂

jaja01k
29. dub 2019

Ty výkyvy nevadí, důležité je, že jsou ty hodnoty vyšší než před ovulací. A ovulace proběhla, vždyť to v tom grafu máš vyznačené.

klpoiu
29. dub 2019

@dides45 vse je tak ja ma byt. Zadny problem tam nevidim. Ovulace krasne problehla. Vykyv pred ms muze byt zpusoben prave budouci ms.

dides45
autor
29. dub 2019

Takže ovulace mohla být kolem 15DC ? Já se ptám,protože hlava mi jde už kolem z toho :D

ttm
Autor odpověď smazal
Zobraz
dides45
autor
29. dub 2019

@ttm aha tak děkuji o něco moudřejší ale menses se asi dostaví no :D

ttm
Autor odpověď smazal
Zobraz
veronyque
29. dub 2019

@dides45 Taky bych řekla, že ovulace byla 19DC. Ještě nezoufej! Já tam zatím nevidím nic, co by nasvědčovalo, že MS přijde 😉

dides45
autor
29. dub 2019

No mě pravé přijde,ze teploty nemám zasebou stejně vysoké. To jsem si zjistila ze u případného těhotenství být nějak má;)

vanea
29. dub 2019

Ovulace byla, ale podle mě až 19DC podle tvého grafu - ono to ne vždy ukáže správně, ovulace je poslední den nízkých teplot, po něm musí být 3 dny teplota vyšší, než byla posledních 6 dní 🌹 jinak doporučuju úplně dopodrobna ty grafy nezkoumat, protože v cyklu může být víc hormonálních výkyvů, kdy teplota spadne, první je obvykle okolo 4 dne po ovulaci, další může být v půlce LF.. občas jsou tyto poklesy mylně zaměněny za nidační pokles, který ale také může v tuto dobu být...zkrátka až do příchodu MS ti nikdo nepoví, jestli jsi těhotná nebo ne, hlavně se nelze řídit ani minulými zkušenostmi, protože každý cyklus je trošku jiný, každé těhotenství je jiné.. Tvůj ale vypadá v pořádku, teploty máš po ovulaci nahoře🙂

ttm
Autor odpověď smazal
Zobraz
jaja01k
29. dub 2019

@dides45 Takhle malé výkyvy nevadí, důležité je, že teploty neklesají na úroveň hodnot před ovulací. Pořád se ti drží hezky nahoře, což znamená, že můžeš být těhotná. Až když přijde výrazný propad, znamená to blížící se menstruaci.

dides45
autor
29. dub 2019

@ttm
@vanea děkuji vám za zpětnou vazbu 🙂 já v tom moc nedoufam, ze bych mohla přijít do jiného stavu :D mám už plno zklamání🙂 ale i tak vám děkuji

dides45
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz