Ahojte maminky, snažilky, chtěla bych se zeptat měřím si první měsíc bazální teplotu a nevyznám se v tom, a já by jsem vás chtěla poprosit jestli se mi můžete podívat na graf a říct mi jestli proběhla ovu nebo ne, moc děkuji
A měříš se správně? Každý den +- ve stejný čas? A v posteli? Nemělo by se zvedat.
Já se třeba měřím v puse právě i při menstruaci, protože mám hodně krátké cykly, většinou 25/26 dní, tak aby to bylo lépe vidět kdy teplota vzroste.
@werik153 zdravím, můžu se optat jakou aplikaci používáte? Hodlam s měřením teploty začít tento měsíc, mohla bych vás poprosit o rady a tipy jak na to?
já jsem se taky rozhodla od tohoto měsíce měřit BT,můžu se prosím zeptat jak to je?budu mít práci na směny takže když budu chodit na odpolední tak budu spát déle a když zase budu chodit na raní tak budu spát méně? 😀 kolik se vlastně přičítá anebo odečítá?už jsem na to úplně zapomněla 😀 děkuji 🙂
@juliemichal našla jsem na netu pošlu foto
@adriianne moc děkuji ♥ pamatuji si,že před těmi 4 roky jak jsem to tak měla a měřila jsem si třebas o hodinu později nebo o hodinu dřív tak se něco muselo přičítat :-O :-O akorát fakt nevím kolik :-O :-O
@juliemichal tak to taky nevím měřím taky první měsíc a nevyznám se v tom 😁, ale zkuste na net je tam toho dost a myslím že sem tam něco zahlédla o přičítani 😉
@juliemichal myslím ale že se odecita o 0,1
Ahoj, mohla bych se zeptat na nazor zkušenějších? Merim BT prvni mesic. Doted teploty 36-36,2. V sobotu vecer mi vysel pozitivni ovulacni test. Vcera teplota 36,2 a dnes rano jsme se s manzelem milovali zrovna v tu dobu kdy normalne merim. Po sexu teplota 36,1. Pak jsem ještě na tri hodiny usnula a po těch třech hodinách teplota 36,8.
Moje otazka zni - jakou teplotu si mam spravne zapsat a myslite ze muzu doufat ze probehla ovulace? Moc dekuju ze jste docetly az sem 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
ještě ne...aby se ovu prokázala, tak musí být po 3dny vyšší teplota než 6dní předtím