Zdravím, začala jsem si měřit bazální teplotu, zkušenosti nemám,tak bych měla doraz na někoho kdo zkušenosti má.
Měřím v pochvě, jsem po dvou biochemkách po sobě, první cyklus 42 dní, druhý 34 dní, dnes jsem 16DC, vím že ještě může být brzy na ovulaci, počítám že by mohla dorazit až tak v neděli 🤷♀️ ale tato kalkulačka výpočetla, že už byla 14DC, je to možné? (15DC jsem teploměr nechala o chvilku déle tak si myslím, že teplota nebyla 36,67 ale o tak okolo 36,60)
Určitě dodám třeba za par dni další naměřené hodnoty.
Máte někdo zkušenost s touto kalkulačkou?
https://m.womenzone.cz
Moc děkuji za odpověď
@zuzliseek Pokud během ovulace dojde k oplodnění, tak by BT neměla klesat, ale držet se okolo 37°C, ne? 🙂
@tamarakralova no teplota v druhé půlce cyklu by měla byt okolo 37°C, tak by snad měla každým dnem vylézt nahoru 🙏 jen se mi právě toho 14DC nezdá že by byla 🤷♀️
Tak dobrý omlouvám se nějak jsme to v té aplikaci popletla ovulace teprve bude 😊
@andycr jo zatím nic, ale asi bych to typla na dnešek dost mě bolí břicho což, jsme takhle ovulaci začala cítit po první porodu, ted po druhém jsem 5 měsíců a asi se mi to zpátky vrátilo, tak uvidíme zítra jaká bude teplotka 😊 dnes 18DC tak čas ještě je 😊 cykly se mi protáhli z mých 28 dní
@zuzliseek ale to může nidacni pokles, záleží, jak dlouhou máš luteální fázi. Takže jeste nic neni ztraceno.
@vendelinka08 asi 11-12-13 dní 🤷♀️ netuším, toto je mé první měření a sledování,
Tak že by mohla být ještě šance? 😍
@zuzliseek měř dál a uvidíš, alespoň budeš vědět, jak tvé tělo funguje....
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@zuzliseek ještě dodám že dle hlenu mi to přijde jako kdyby ovulace byla včera či dneska a lehkého pobolivání podbřišku