Zdravím. Tento měsíc jsem se rozhodla že budu poctivě měřit bazální teplotu. Potřebuji poradit v tom že v týdnu do práce vstávám v 5:15,ale o víkendu se můžu vyspat tím pádem vstávám až kolem 10te.takze plus mínus o 5 hodin později. Mám tedy tu teplotu co mi vyjde o víkendu odečíst od ní 0,5. Za každou hodinu 0,1 dolů? Díky.
Já mám taky i o víkendu nařízený budík. Změřím a spím dál 😀
@dendasubaristka souhlasim s ostatnimy.Ja to tez delam o vikendu si ridim budik zmerim a zas spim
No holky já ale když bych si naridila budík,tak bych už neusla. A vzbudím i manžela.
@dendasubaristka ano, tak pak se dela korekce, co hodina to desetinu odecist. nikdy sem to ale nezkousela. kdyz mi na tom zalezelo, radeji jsem zmerila. pak uz jsem se i budila pred budikem, aby mi nezvonil. ty korekce se nedoporucuji a nemusi u kazdeho fungovat.
Korekci bych nevěřila. I tak je někdy těžký ty grafy rozluštit. Zkus to měsíc nebo dva a třeba to bude stačit. Vybrující mobil pod polštářem vzbudí jen tebe. Dite vás taky bude budit brzo i o víkendu. 😄
Budila jsem se pravidelně v 6 i o víkendu sama, jen kvůli teplotě. Kolikrát jsem usnula s teploměrem v puse a měřila 2x 😀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@dendasubaristka ja sem to resila tak, ze jsem mela budik, zmerila a spala dal. odecitani nic nerekne. je to trochu otrava, ale kdyz uz jsem pak vedela, merila jsem treba jen vybranych 10 dni. ale to az po delsi dobe.