Bazální teplota graf. Co to znamená?

veru97love
14. čer 2022

Zdravím, vyznáte se někdo v bazálních grafech a dokáže mi někdo poradit mi, co můj graf znamená? Děkuji.

novacek21
14. čer 2022

@veru97love za mě: měř dál, tento cyklus vypadá anovulacne, zatím..

gbp
14. čer 2022

@veru97love taky zatim nevidim ovulaci. meris prvni mesic? meris urcite spravne? aplikace ovuwiev?

veru97love
autor
15. čer 2022

@gbp ano měřím první měsíc. Mám pcos, tak sem si řekla, že začnu měřit teplotu, protože už rok se snažíme o miminko. Ovu testy sem si dělala minulý měsíc a ovu jsem dle nich neměla. Aplikace ovuwiev 😊

gbp
15. čer 2022

@veru97love no zatim tam tu ovulaci nevidim. me ale treba testy taky neukazovaly nic 🤷🏼‍♀️ nejvetsi jistota je kontrola ultrazvukem.
mam tu aplikaci uz roky. jsem s ni moc spokojena. jen pozor, jake a kolik mas zaplych metod na vyhodnocovani ovulace, kdyz jich je az moc, tak se to trochu tluce. ale nevim, jestli ti ted pujdou prepinat, kdyz meris teprve prvni mesic.
a jaky mas teplomer? ja mam digitalni na dve desetinna cisla.
jinak zkusenost s pcos nemam, ale zkousela si neco na podporu ovulace? inofolic? nebo neco jineho s inositolem? me to 2x pomohlo 👍
tak drzim palce 👍

veru97love
autor
16. čer 2022

@gbp no teď jsme byli v reprofitu a dostala sem etruzil na stimulaci vaječníků, tak uvidíme jak to vše ještě dopadne. Teploměr mám na dvě desetinná čísla a zapisují celé. Piju už 4.mesic nosifol, který mi byl doporučený přímo gynekologem, taky gynex kapky ale zatím vše neúspěšně. Děkuji 😊

marketa2287
10. dub 2023

Poradí mi některá z vás s grafem?Prosím,minulý měsíc jsem měla vyšší hodnoty nad 37 a tento měsíc to mám zase jinak.Jinak po ovu jsem špinila dva dny.Je to tam i vyznačené