Ahojky všichni, vím že se podobně diskuze už řeší, ale jde mi o to, že 4.9 mi skončila MŠ v pátek 5.9 bolesti v podbřišku jako na ovulaci. 6.9 jsem se zaměřila teploměrem a bazální teplota 37.3 je možné že jsem den po menstruaci měla ovulaci? Cyklus krátký nemám rozmezí 28 až 30 dní 7 dní krvácení. Jsem v tomto nováček, s manželem jsme se rozhodli pro druhé miminko. Jenomže při první nám to dlouho nešlo (3 roky) a před pár měsíci jsem měla potrat(nevěděla jsem že jsem těhotná byla jsem 4 TT). Takže jsem se rozhodla hrát na jistotu a prostě na plodné dny. Toho 6.9 jsme měli s manželem intimnosti takže by mě zajímalo jestli jsem právě měla plodné dny nebo ne. Teď mi teplota klesá 7.9 - 37,1 a dnes 37 děkuji všem za případné odpovědi ♥️ (vím je toho málo na porovnání, ale zajímalo mě jak to máte vy)
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@majda2023 že 3 teplot Vám nikdo nic neřekne, chce to sledovat bazalni teplotu několik cyklu aby jste zjistila kdy probíhá.....ale je tam taková pomůcka že po předchozích 6 dnech nižších teplot následují 3 dny po sobě teploty vyšší než v těch předchozích 6 dnech....takže odpoved na vaši otázku jestli když jeden den máte BT 37,3 ještě to neznamená že to byla ovulace....a v den ovulace většinou bývá teplotní pokles a až de nebo dva dny po ovulaci se teplota zvýší, proto je lepší to kombinovat ještě s ovulacnimi testy....za sebe doporučuji značku dr.max má hodně barviva...