Bazální teplota 37,3. Je možné, že jsem den po menstruaci měla ovulaci?

majda2023
8. zář 2024

Ahojky všichni, vím že se podobně diskuze už řeší, ale jde mi o to, že 4.9 mi skončila MŠ v pátek 5.9 bolesti v podbřišku jako na ovulaci. 6.9 jsem se zaměřila teploměrem a bazální teplota 37.3 je možné že jsem den po menstruaci měla ovulaci? Cyklus krátký nemám rozmezí 28 až 30 dní 7 dní krvácení. Jsem v tomto nováček, s manželem jsme se rozhodli pro druhé miminko. Jenomže při první nám to dlouho nešlo (3 roky) a před pár měsíci jsem měla potrat(nevěděla jsem že jsem těhotná byla jsem 4 TT). Takže jsem se rozhodla hrát na jistotu a prostě na plodné dny. Toho 6.9 jsme měli s manželem intimnosti takže by mě zajímalo jestli jsem právě měla plodné dny nebo ne. Teď mi teplota klesá 7.9 - 37,1 a dnes 37 děkuji všem za případné odpovědi ♥️ (vím je toho málo na porovnání, ale zajímalo mě jak to máte vy)

salmina
9. zář 2024

@majda2023 že 3 teplot Vám nikdo nic neřekne, chce to sledovat bazalni teplotu několik cyklu aby jste zjistila kdy probíhá.....ale je tam taková pomůcka že po předchozích 6 dnech nižších teplot následují 3 dny po sobě teploty vyšší než v těch předchozích 6 dnech....takže odpoved na vaši otázku jestli když jeden den máte BT 37,3 ještě to neznamená že to byla ovulace....a v den ovulace většinou bývá teplotní pokles a až de nebo dva dny po ovulaci se teplota zvýší, proto je lepší to kombinovat ještě s ovulacnimi testy....za sebe doporučuji značku dr.max má hodně barviva...