A zase to snažení - komu to v prosinci nevyšlo?

vladuska29
27. pro 2018

Ahoj holky je tu někdo komu to tento měsíc zase nevyšlo? A chystá se zase na další snažení?

hapajo
27. pro 2018

@vladuska29 zde se hlásím 🙂.
Ale rok 2019 bude to právě ořechové 🙂

vladuska29
autor
27. pro 2018

@hapajo no ja doufám že jo😁 jak dlouho se snažíte už? My od září ale jinak dyl museli jsme mit 7mesicni pauzu po potratu a ted to nejak nejde

hapajo
27. pro 2018

@vladuska29 my cca 5 měsíců. Měli jsme měsíc vynechání, protože manžel byl pracovně pryc a prostě jsme se "nesešli" v pravou chvíli 😁.
V lednu jdu k doktorovi, ať se koukne... Vzhledem k mému věku nechci čekat zbytečně dlouho.

vladuska29
autor
27. pro 2018

@hapajo ja jsem zrovna dneska byla pro zadanku pro přítele na spermiogram. Musi na kontrolu po 3 měsích což už bylo teď v prosinci. Tak doufame že to bude relativně dobrý jako poprvé. Už máš nějaké dítko? Ja mám kluka 8let ale s jinym partnerem. Teď s přítelem co jsem chceme miminko už 2 krát se nám zadařílo ale bohužel to nevyšlo. Vždy se zadařilo skoro hned ale teď to nějak nejde.

vaseli16
27. pro 2018

Ja jeste nevim ovulka byla 24.

vladuska29
autor
27. pro 2018

@vaseli16 tak držím palečky aby to vyšlo už teď 😉😉 ja jsem dneska 2 den cyklu ☺️ takže další snažení máme před sebou

nita1984
27. pro 2018

Tak my načínáme 5. rok snažení 🙏🤰

vladuska29
autor
27. pro 2018

@nita1984 teda to je uz pěkná doma 😞 ale držím palečky aby rok 2019 byl už konečně úspěšný 😉

nita1984
27. pro 2018

@vladuska29 já v něj věřím. Jinak už bych se zbláznila

janca84
27. pro 2018

My zaciname treti rok, taky doba uz...

vladuska29
autor
27. pro 2018

No to teda. To by mě asi už trefilo

nita1984
27. pro 2018

@vladuska29 a co může člověk dělat. Nenadělá nic. Snaží se a doufá.

vladuska29
autor
27. pro 2018

@nita1984 to je pravda. Nám dává čas muj dr. Do konce března a pak říkal že nas pošle do centra

hasara33
27. pro 2018

@vladuska29 ahoj, tento měsíc s největší pravděpodobností ne, ale razím heslo, že naděje umírá poslední 😀😀😀 jak dlouho se snažíte? 😉

vladuska29
autor
27. pro 2018

@hasara33 my od září ale museli jsme mit 7mesicni pauzu kvuli litani po doktorech kvuli vysetreni jsem po dvou revizich😞😞 ale taky nestracime naději a od září se poctivě snažíme

nita1984
27. pro 2018

@vladuska29 já bych příště šla dřív. Čekala jsem víc než rok a byla to chyba. Teď už víc než tři roky v CAR a zatím bez výsledku. Ale věřím, že se povede

lilienelli
27. pro 2018

ahoj holky, my čtvrtý rok cca a nic... ale je fakt, už na to tak nemyslím jako dříve, už se až tak moc na to neupínám, ale stejně.. myslet na to uplně přestat nejde, takže jestli je to o tom na to zapomenout, tak se mi to stejně nepodaří.. ale měním práce, tak snad mi to pomůže.

hasara33
27. pro 2018

@vladuska29 to mě mrzí :-/ my od listopadu 2017 🙂 přes rok a pořád nic, už jsem z toho byla fakt zoufalá, protože jsem nevěděla v čem je vlastně chyba ...začátkem prosince jsme absolvovali spermiogram a zjistili, že manžel má sníženou pohyblivost takže doufám, že je "jen" v tomhle je zakopaný pes a brzy se zadaří až zaberou doporučené vitamíny 🙂

danca2719
27. pro 2018

Ahoj holky, omlouvám se, že jsem se Vám tady takhle vetřela. S přítelem se snažíme rok, oba jsme zdraví a soermiogram u přítele taky výborný. Dnes bohužel začínám zklamaně 1DC s tím, že jsem si objednala mateří kašičku,když jsem se o ni nacetla spousta pozitivních zpráv. Všem snažilkám přeji brzké // čarečky a hlavně pevné nervy. Snažím se nějak zaměstnat abych na to nemyslela, no bohužel to nejde, ale to už určitě každá znáte.🤷🏽‍♀️☺️

yanina19
27. pro 2018

Ahoj my se taky snazime a doufame ze novy rok prinese jen dobre zpravy a //.

vladuska29
autor
27. pro 2018

@nita1984 nam dava dr. Do konce března pak naa uz pošle do centra. Aby nám tam řekli co a jak. Tak uvidíme ja pořád doufam že se zadaří přirozeně. Budu držet palečky aby to už dopadlo😉😉

vladuska29
autor
27. pro 2018

@hasara33 to má přítel taky a taky bere vitaminy proto pujde teď na kontrolu.

pipi_puncocha
27. pro 2018

Taky se přidávám a ostatním držím palce. 🍀 ty Vánoce moc nepřidávají, co?

Já už jsem bez antikoncepce od loňského léta, ale dlouho jsem měla problémy s cyklem a vůbec neměla menstruaci, byla jsem i na hormonálním profilu atd. Teď už snad jakž takž funguju, ale pořád se nám nedaří. 😔 dneska jsem 7 DC, tak po víkendu chci začít zase s ovulačními testy. (Testuji teď každý měsíc, mám ovulaci vždy jiný den)

pulse
27. pro 2018

Ahoj, my se snažíme rok a půl.. Zatím byl partner na spermiogramu a vyšel nic moc.. Teď bere vitamíny a na začátku ledna jedeme do Prahy na další spermiogram. U mě zatím vypadá že vše funguje... Ovulace probíhá, cykly 24-28dni. Už jswm každý měsíc nervózní a poslednich par menstruací jsem obrecela..

marcelina14
27. pro 2018

Ahojky 🙂
Já mám dvouletou holčičku, která nám vyšla na první pokus. Nedávno jsme jí chtěli pořídit parťáka, opět na první pokus, ale bohužel se z toho nakonec vyklubalo mimoděložní a přišla jsem v listopadu o vejcovod... Po přečtení xxx diskuzí jsem se rozhodla, že na nic čekat nebudu a začneme zkoušet zase.
Jen se teda bojím, že se to může opakovat, vlastně už je na otěhotnění jen 50% šance, tak vlastně nevím, co od toho všeho čekat :(
První ms od výkonu mám za sebou a číhám ovulaci...

Jinak všem moc držím palce... 🙂 🍀

marketa1218
27. pro 2018

Ahoj holky, čekám do 31.12., kdy má přijít MS.Takže zatím nevím, mám natekla prsa a nafouklý podbřiškek, ale u mě to spíš bývá PMS.

lilienelli
27. pro 2018

mně už to hlavně nebaví a klidně to přiznám. jsem už z celého toho debilního snažení, které stejně nikam nevede unavená !! nevím, jestli nám pomůžou v tom centru, ale zkusím to... je mi v září 34 - moje hranice byla 33 let ... máme osmiletou dceru.rok 2019 se buď zadaří, nebo už smířím s jedináčkem.. prostě nám to není dáno.

marketa1218
28. pro 2018

@lilienelli vím, že se mi to řekne, ale pokud byse nemělo povést,buďte ráda za to jedno zdravé dítě 🙂 Mně je třicet a zhruba dva roky čekáme na první, ale shodneme se na tom, že též jsem z toho unavená 😒. Ještě když kolem mě je každá těhotná nebo rodí. Ale ono se to povede!

biedronca
28. pro 2018

@vladuska29 My se snažíme dva roky. Z toho už dva potraty, jeden samovolny a jeden ted v srpnu s revizí.
Je mi 28 let, snažíme se o první.
Od srpna jsem se na snažení vykašlala, neresili jsme vubec nic, a vlastnějsem ani nechtěla otěhotnět.
Ted od ledna jdeme na DRUHÉ IUI. Zrovna mam MS a užívám FEMARU.
Mam PCOS - takže nemam ovulaci.

hapajo
28. pro 2018

@lilienelli já jsem si s podobnou myšlenkou hrála taky. Ale pak jsem si uvědomila, že bych to vzdala strašně brzo. Je mi 35 a alespoň jedno dítě chci/chceme.
Ale 2019 bude lepší, než tento 🙂