Ahoj holky je tu někdo komu to tento měsíc zase nevyšlo? A chystá se zase na další snažení?
@hapajo no ja doufám že jo😁 jak dlouho se snažíte už? My od září ale jinak dyl museli jsme mit 7mesicni pauzu po potratu a ted to nejak nejde
@vladuska29 my cca 5 měsíců. Měli jsme měsíc vynechání, protože manžel byl pracovně pryc a prostě jsme se "nesešli" v pravou chvíli 😁.
V lednu jdu k doktorovi, ať se koukne... Vzhledem k mému věku nechci čekat zbytečně dlouho.
@hapajo ja jsem zrovna dneska byla pro zadanku pro přítele na spermiogram. Musi na kontrolu po 3 měsích což už bylo teď v prosinci. Tak doufame že to bude relativně dobrý jako poprvé. Už máš nějaké dítko? Ja mám kluka 8let ale s jinym partnerem. Teď s přítelem co jsem chceme miminko už 2 krát se nám zadařílo ale bohužel to nevyšlo. Vždy se zadařilo skoro hned ale teď to nějak nejde.
Ja jeste nevim ovulka byla 24.
@vaseli16 tak držím palečky aby to vyšlo už teď 😉😉 ja jsem dneska 2 den cyklu ☺️ takže další snažení máme před sebou
Tak my načínáme 5. rok snažení 🙏🤰
@nita1984 teda to je uz pěkná doma 😞 ale držím palečky aby rok 2019 byl už konečně úspěšný 😉
@vladuska29 já v něj věřím. Jinak už bych se zbláznila
My zaciname treti rok, taky doba uz...
No to teda. To by mě asi už trefilo
@vladuska29 a co může člověk dělat. Nenadělá nic. Snaží se a doufá.
@nita1984 to je pravda. Nám dává čas muj dr. Do konce března a pak říkal že nas pošle do centra
@vladuska29 ahoj, tento měsíc s největší pravděpodobností ne, ale razím heslo, že naděje umírá poslední 😀😀😀 jak dlouho se snažíte? 😉
@hasara33 my od září ale museli jsme mit 7mesicni pauzu kvuli litani po doktorech kvuli vysetreni jsem po dvou revizich😞😞 ale taky nestracime naději a od září se poctivě snažíme
@vladuska29 já bych příště šla dřív. Čekala jsem víc než rok a byla to chyba. Teď už víc než tři roky v CAR a zatím bez výsledku. Ale věřím, že se povede
ahoj holky, my čtvrtý rok cca a nic... ale je fakt, už na to tak nemyslím jako dříve, už se až tak moc na to neupínám, ale stejně.. myslet na to uplně přestat nejde, takže jestli je to o tom na to zapomenout, tak se mi to stejně nepodaří.. ale měním práce, tak snad mi to pomůže.
@vladuska29 to mě mrzí :-/ my od listopadu 2017 🙂 přes rok a pořád nic, už jsem z toho byla fakt zoufalá, protože jsem nevěděla v čem je vlastně chyba ...začátkem prosince jsme absolvovali spermiogram a zjistili, že manžel má sníženou pohyblivost takže doufám, že je "jen" v tomhle je zakopaný pes a brzy se zadaří až zaberou doporučené vitamíny 🙂
Ahoj holky, omlouvám se, že jsem se Vám tady takhle vetřela. S přítelem se snažíme rok, oba jsme zdraví a soermiogram u přítele taky výborný. Dnes bohužel začínám zklamaně 1DC s tím, že jsem si objednala mateří kašičku,když jsem se o ni nacetla spousta pozitivních zpráv. Všem snažilkám přeji brzké // čarečky a hlavně pevné nervy. Snažím se nějak zaměstnat abych na to nemyslela, no bohužel to nejde, ale to už určitě každá znáte.🤷🏽♀️☺️
Ahoj my se taky snazime a doufame ze novy rok prinese jen dobre zpravy a //.
@nita1984 nam dava dr. Do konce března pak naa uz pošle do centra. Aby nám tam řekli co a jak. Tak uvidíme ja pořád doufam že se zadaří přirozeně. Budu držet palečky aby to už dopadlo😉😉
@hasara33 to má přítel taky a taky bere vitaminy proto pujde teď na kontrolu.
Taky se přidávám a ostatním držím palce. 🍀 ty Vánoce moc nepřidávají, co?
Já už jsem bez antikoncepce od loňského léta, ale dlouho jsem měla problémy s cyklem a vůbec neměla menstruaci, byla jsem i na hormonálním profilu atd. Teď už snad jakž takž funguju, ale pořád se nám nedaří. 😔 dneska jsem 7 DC, tak po víkendu chci začít zase s ovulačními testy. (Testuji teď každý měsíc, mám ovulaci vždy jiný den)
Ahoj, my se snažíme rok a půl.. Zatím byl partner na spermiogramu a vyšel nic moc.. Teď bere vitamíny a na začátku ledna jedeme do Prahy na další spermiogram. U mě zatím vypadá že vše funguje... Ovulace probíhá, cykly 24-28dni. Už jswm každý měsíc nervózní a poslednich par menstruací jsem obrecela..
Ahojky 🙂
Já mám dvouletou holčičku, která nám vyšla na první pokus. Nedávno jsme jí chtěli pořídit parťáka, opět na první pokus, ale bohužel se z toho nakonec vyklubalo mimoděložní a přišla jsem v listopadu o vejcovod... Po přečtení xxx diskuzí jsem se rozhodla, že na nic čekat nebudu a začneme zkoušet zase.
Jen se teda bojím, že se to může opakovat, vlastně už je na otěhotnění jen 50% šance, tak vlastně nevím, co od toho všeho čekat :(
První ms od výkonu mám za sebou a číhám ovulaci...
Jinak všem moc držím palce... 🙂 🍀
Ahoj holky, čekám do 31.12., kdy má přijít MS.Takže zatím nevím, mám natekla prsa a nafouklý podbřiškek, ale u mě to spíš bývá PMS.
mně už to hlavně nebaví a klidně to přiznám. jsem už z celého toho debilního snažení, které stejně nikam nevede unavená !! nevím, jestli nám pomůžou v tom centru, ale zkusím to... je mi v září 34 - moje hranice byla 33 let ... máme osmiletou dceru.rok 2019 se buď zadaří, nebo už smířím s jedináčkem.. prostě nám to není dáno.
@lilienelli vím, že se mi to řekne, ale pokud byse nemělo povést,buďte ráda za to jedno zdravé dítě 🙂 Mně je třicet a zhruba dva roky čekáme na první, ale shodneme se na tom, že též jsem z toho unavená 😒. Ještě když kolem mě je každá těhotná nebo rodí. Ale ono se to povede!
@vladuska29 My se snažíme dva roky. Z toho už dva potraty, jeden samovolny a jeden ted v srpnu s revizí.
Je mi 28 let, snažíme se o první.
Od srpna jsem se na snažení vykašlala, neresili jsme vubec nic, a vlastnějsem ani nechtěla otěhotnět.
Ted od ledna jdeme na DRUHÉ IUI. Zrovna mam MS a užívám FEMARU.
Mam PCOS - takže nemam ovulaci.
@lilienelli já jsem si s podobnou myšlenkou hrála taky. Ale pak jsem si uvědomila, že bych to vzdala strašně brzo. Je mi 35 a alespoň jedno dítě chci/chceme.
Ale 2019 bude lepší, než tento 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@vladuska29 zde se hlásím 🙂.
Ale rok 2019 bude to právě ořechové 🙂