Ahojky!
Dnes jsem 9 DPO - MNS mám mezi 25-29 dnů. Poslední MNS byla 15.4. / 16.4.
Před chvíli jsem zkusila test, vím ze se má v den vynecháme MNS, ale zatím nepřišla. Bolí mě teda děsně břicho, takže je možné ze do soboty dorazí. Co myslíte? Mě přijde ze je test bílý? Není ještě brzy? Nebo je to třeba tím, ze není z rani moci? 🙂
Už si nedělám moc naději, ale třeba je jen brzy na test 🙂
Děkuji 🙂
Nebo brzo,9dpo už je možny duch ale jak pišu z ranni moči
Osobne tam nic nevidim….zkus 12dpo- to uz je obvykle neco na testu videt
Záleží, za jak dlouho by došlo k uhnízdění (průměr se udává tak 6 dní, ale může být třeba i 11 a HCG je testem zachytitelné tak druhý den po nidaci) 9 DPO nemusí být nic, ale může být i pěkná čárka. Test dělaný 12/13 dpo už je jistější.
@europa00 to mě potěšilo. Děkuji 😊 zkusím ještě zítra / čtvrtek ranní moc a zda nepřijde v sobotu MNS 😇 ale raději se budu radovat až to bude opravdu jistě zatím jsem tak nějak neutrální a příteli zatím nic říkat nebudu 😆 i když ten mi říká už od víkendu ze zářím jak sluníčko a chovam se divne 😁
Osobně vidím ducha? Rysku? Stín?
Ale nedělala bych si zatim moc nadějí. Takovýhlech jsem měla spousty a byly buď falešné, nebo biochemko. Počkala bych alespoň týden po vynechané ms a nebo i déle.
Já cca 6-7 dní po vynechané ms čistě bílý test a dnes 16-17 vynechání a z odpolední moči mám toto.
Vrátili jsme se dnes z dovolené, takže jsem to na dovolené neřešila a ani nějak na to nemyslela. Včera a dnes nehorázně špatně od žaludku, ale zatipm nezvracím 🙏
@evunka27 moje teta tedy taky normálně měla menstruaci 2 měsíce - ale krvacela tak 2-3 dny slabe, udělala si po MNS test a byly 2 zřetelné // a teď ma 3 měsíční holčičku, ale raději zachovat klidnou hlavu, zkusím pak také ještě test po MS, ale hlavně se z toho nezbláznit a zkoušet dal 🙈
Za mě není brzo, já měla ducha už 8dpo, ten ještě nešel vyfotit, 9dpo už to bylo jasný a dálnici jsem měla už 4 dny před MS.
Ducha vidím.
@leniczka23 bohužel jsem začala špinit, a nejspíš se to rozjede, křeče mám velký :( takže zkusím pak ještě test po MS. Případně se budeme snažit dal a to už pak nechám na osudu, testovat budu až v den vynechání 😊
@moncici00 ahojky hele ono nikdy nevíš jak to dopadne dokud neporodis zdravé dítě… samozřejmě s postupem týdnu se rizika zmenšují Ale do srdíčka a 12 týdne to bývá vždy opatrné.. ono nidace třeba od toho 6 do 12 dne kdy embryo přeroste epitel a uzavře ho ve sliznici… stále se muže jednat o nidacni spineni a nebo také ne to bohužel zjidtis až za par dni… držím palce ať to dopadne dobre, biochemické těhotenství není nic neobvyklého od hází tqk až 30 % tehu aniž by to žena věděla ze vůbec tehu byla… ale většina pozná ty změny na sobe. Opravdu každé tělo i těhotenství he jiné některé ženy naji třeba i první tři měsíce menses v těhotenství… jsou to výjimky ke jsou… vše ti zodpoví až čas. Držím palce
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Je brzo a nejlepši je jak pišeš z ranni moči.Teď tam nic nevidim..