8. dpo a ms bolesti. Měla některá podobně?

emk0
12. únor 2021

Zdravím všechny snažily!🙂)
Chtěla bych se zeptat jestli to třeba neměla některá podobně🙂 8 dpo jsem chytla šílenou, každopádně krátkou bolest do podbřišku. Bez špinění, prostě jen bolest. Od té doby jsem měla ms bolesti a píchání u pravého vaječníku, což jsem nikdy tak ,,brzy" před ms neměla. Trvalo to dva dny.
No dneska jsem zkoušela test a snehobílo, do má mám ještě dva/tři dny a už je to bez jakýchkoliv náznaku, že by mrcha měla dojít.
Já vím, že kdo si počká, tak ten se dočká, jen to nemám s kým řešit a jsem toho plná 🥺
Snad mě úplně neukamenujete za dotaz🙂) Všem přeji krásný pátek!))

michaelarousova
12. únor 2021

@emk0 ja to reknu takle..ja kdyz jsem se nesnazila o tehu tak jsem mela prsvidelnou ms vzdy bolesti tak dva dny pred ..pokazdy stejny..no a pak jsme se zacli snazit a kazdej mesic me bolelo neco jineho klidne i tyden pred ms😂 ms uplne jinak a neprsvidelne ..ja bych se takle nestresovala pockala a uvidis ☺️

wladimira
12. únor 2021

@michaelarousova naprosto souhlasím

emk0
autor
12. únor 2021

Pardon, ale nejsem žádná začínající snažilka, po dvou letech něco jinak 🙂 proto se ptám. Ale samozřejmě si počkám..

majena39
12. únor 2021

@emk0 já měla příznaky pokaždé. Akorát když se to povedlo tak jsem si zrovna byla jistá, že nic... 😂

mikejla93
12. únor 2021

Úplně soucítím :D když nic, tak jsem měla do puntíku všechny příznaky co se dají na internetu najít, byla jsem si na milion procent jistá že "tentokrát už to je ono" ale nikdy nebylo, zatímco když se jednou zadařilo (bohužel to nedopadlo) tak mi bylo úplně jinak, hlavně šíleně nevolno a zimnice po večerech, což jsem do té doby neznala..

amazonkajanik
12. únor 2021

@emk0 mě nic nebylo a neměla jsem ani pms. Vůbec jsem netušila, že se nám to konečně povedlo,dokud jsem si neudělala test ...

emk0
autor
12. únor 2021

Mám teďka snad poprvé něco takového 😀 tak jsem z toho taková... překvapená. Vždycky jsem si říkala, že se nijak nepozoroju, ale možná, že teďka to jedno loupnuti udělalo divy a jsem z toho na větvi 😀 ať žije psychika!
Ale děkuji za všechny reakce!))

bbarshaa
12. únor 2021

Měla jsem skoro každý cyklus jiné příznaky. Pokaždé to byl PMS... Když se zadařilo tak sem se cítila prakticky stejně jako před každou MS. Ale přeci jen trošku jinak. Asi dva dni před tím než měla přijít MS sem hrozne slabounce zašpinila hnědě a od te doby sem opravdu tušila, že je tentokrat možná něco jinak. Počkala sem zda se dostaví MS a když sem měla tři dni spozdeni udělala jsem si test a byl pozitivní. 😉 Kazdopdne každá to máme jinak, takže pokud něco cítíš jinak, může to tak být 🙂. Přeji hodně štěstí

petraszi
14. únor 2021

Měla jsem to úplně stejně...6 dní po ovulaci mi začala šílená bolest dolních zad a podbřišku... podbrisko mě drželo 3 dny a záda mi přestaly až po 6ti dnech. V tom mě šílené bolely hlava... až dneska vše ok jen malinko cítím ty záda... jsem 13 dní od ovulace a testy porad negativni😥 přitom nejsem žádná historka co by si vymyslela bolesti... mě to i budilo v noci.. nebo jsem vstává třeba ve 2 ráno na záchod a nemohla jsem usnout jak ty záda bolely:-/

emk0
autor
14. únor 2021

@petraszi Ono to asi může být fakt cokoliv 🙈
Se zadama to není žádná sranda, to chápu, já mám problémy s krční páteří, což je taky pěkné sviňstvo. Třeba se ty čárky fakt brzy ukáží!😇 Je šílenství, co to tělo dokáže. Už taky nevím, jak mám stát, ležet či sedět protože ty ms bolesti, se mi změnily na takové, které provází každý měsíc ovulaci, takže jsem nějaká celá rozházená asi 😅 no. Uvidíme zítra!🤟
U tebe se už taky kdyžtak za chvíli ukáže ortel, ne?😇

petraszi
15. únor 2021

@emk0 zítra mám dostat ms... ale mívám někdy zpoždění takže tod otázka 🙏 kéž by to vyslooo

emk0
autor
15. únor 2021

Třeba jooo! Naděje umírá poslední přece! A když né teď, tak jindy ano!🙂) Jak dlouho se snažíte?))

petraszi
15. únor 2021

@emk0 děkuji moc 🙂 no budu za histerku...😀 tohle je první šance teprve takže jeden měsíc... mám doma 2.5 leteho chlapecka 🙂

emk0
autor
15. únor 2021

@petraszi jo takhle 😁 tak alespoň, že už jeden doma je😁 ale je jasný, že člověk si sebe asi všímá víc😂
Před tím se vám povedl na první dobrou?😁 Ta příroda je silná, což?😂 Ono to stejně asi fakt přijde naprosto nečekaně 😁

petraszi
15. únor 2021

@emk0 předtím na podruhé, ale vlastně napoprvé jsem propásla ovulaci takže na první dobrou😀 ale to jsem poznala sama na sobě až po měsíci... netestovala jsem se a pak mě začaly bolet prsa 🙂)

emk0
autor
15. únor 2021

@petraszi tak třeba i teďka se zadaří!😁 Držím pěsti!🙂)

petraszi
15. únor 2021

@emk0 děkuji moc!!!!🙂))

petraszi
17. únor 2021

@emk0 ahojii🙂 tak jsemnporad napjatá... včera jsem měla dostat MS a pořád nic... BT mám ráno po probuzeni rovných 37... od včerejška mě znova pobolivaji záda tak jsem myslela že MS.....

emk0
autor
18. únor 2021

@petraszi a test něco ukázal?🙂)

petraszi
18. únor 2021

@emk0 nic ☹ zkusím zítra🙂 včera teplota 37, dnes 36,9 tak uvidíme☹ 🙂