Ahoj vsem🫶🏼 vim, ze nikdo z vas nema vesteckou kouli ale tohle se mi zatim jeste nestalo.. 14.10 jsem byla na folikumetrii, kde byl dominantni folikul 20mm, vecer jsem si pichla Ovitrelle.. Dnes to je 17 den po Ovitrelle a menstruace nikde🙈test mam strach si udelat... chci se zeptat, jestli nektera z Vas po aplikaci Ovitrelle nedostala menstruaci aniz by byla tehotna? Dekuji🫶🏼
Určitě bych udělala test. Já jsem dnes 11.dní po aplikaci Ovitrelle, 9. dní po IUI a už jsem to nevydržela a testuji...🤭
@milujicimaminka89 a pocita se vzdy testovat tech 14 dni po Ovitrelle nebo az po "ovu"?
@dendasu V centru mi řekli, že si mám udělat test za 14.dní po IUI. Tak je to nejpravděpodobnější. Ale já to nikdy nevydržím a testuji dříve...
Asi jen ryska nebo já fakt nevím...zítra budu testovat zase, to budu 10.dní po IUI a 12.dní od Ovitrelle.
@milujicimaminka89 tyjo tak to nevim, zkus zitra rano☺️
@milujicimaminka89 já si myslím, že to ryska není 😊 navíc 11 dní po Ovitrelle jsem nikdy už neměla na testu Ovitrelle 😊😊 zkus za dva dny 😊🍀
@klchudik ❤️
@milujicimaminka89 to vypada nadejne, drzim palce🫶🏼
holky, a cim se mam ridit,kdy by mela prijit ms? Od pichnuti ovitrelle nebo terminu ms? Ptam se, protoze predtim jsem se mela ridit od pichnuti ovitrelle ale ted jsem znejistila 🙈
Dnes 12.den po Ovitrelle...a test bílý...je to hrozný pocit...myslet si, že to vyšlo po 8.letech...a teď taková studená lavina...😥
Gratuluji moc všem, které máte 2 čárečky...já ten pocit už nikdy nezažiju...
@milujicimaminka89 neves hlavu😊 ja uz se napr. chystala na laparoskopii po novem roce😊 mate s partnerem nejaky zdravotni problem nebo jste zdravi ale bohuzel se nedari?
@dendasu Já mám strašně nízkou děložní sliznici a endometriózu, máme za sebou IVF s 5.transferama a 3.IUI...nic...bez úspěchu...myslela jsem, že tam opravdu duch je...věřila jsem...ale zázraky se nedějí...😥😥😥
@milujicimaminka89 včera jsi psala že jsi 9 dní po iui...takže dneska 10. Nevěš hlavu, ještě se čárka může objevit 🙏 zkus to třeba o víkendu ještě 🍀
@milujicimaminka89 někdo má silnější čárka dopoledne odpoledne někdo ráno čárka je tam pěkně vidět testovat dál ☘️☘️👻
@milujicimaminka89 zkus si koupit jinou značku 😊 dobré jsou testy z Benu 😊
@milujicimaminka89 neblazni, 10 dnů je brzy. Věř na zázraky protože se vážně dějí. Budou Vánoce nejkrásnější část roku, věřím že i ty budeš překvapená ❤️ kup si plastový test, probere víc moči a vsadím se že tam čárky budou dvě ❤️ hodně štěstí 🍀 @dendasu gratuluju ❤️
@pajusz ❤️
Zítra zkusím zase...11.dní po IUI a 13.dní po Ovitrelle...
@milujicimaminka89 já teda špatně vidím jo, ale já tam nějakej náznak čárky vidím,kdyz dám plný jas. Nehazej flintu, jestli máš testy tak si vesele testuj a dokud nepřijde ms je naděje stále 🍀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@dendasu když jsem si píchala Ovitrelle, tak se mi ms dostavila vždy v termínu, pak jednou nepřišla a teď mi tu běhá jeden a půlroční torpédo 😊