Ahoj holky, jdu si jen tak postěžovat... Snažíme se o mimi a tenhle cyklus jsem brala gynex, že jako snad zmizi aspoň PMS a třeba se zadari. Ale kulový asi. Dnes 10 dpo a hnědo ruzovy hlen, neprijemna bolest prsou ze stran, občasné pichnuti a tlačení v podbřišku.. tak ja uz nevim. Včera tt negativni ( ja vim, moc brzy)
@loylii nijak, psala jsem, ze si jdu postezovat..proste pokecat, pokud ma někdo stejne na prd naladu dnes
A po ovulaci si opravdu 10 dni?
Ono taky zalezi na cyklu. Ja mam kratke cykly. A kratkou lutealni fazi proto si myslim ze se mi carka objevovala vzdy brzy. Ale pokud mas lutealni fazi treba 14 nebo i 16 dni tak pak 10 dpo muze teprva byt zahnizdovani. Tim padem na testu nic nepoznas. 🙂 je to slozity myslim ze nejjednodusi reseni je pockat do terminu tve ms a pak budes mit jisto.
@baraskaska prave, ze mam lutealni fazi cca 13, 14 dni.. tak uvidíme no, z těch zpráv tady, jak kazdej ma duchy 10 dpo 😁
@zrzeckas ano 😊
Kazdy nema duchy 10dpo 🙂 nekdy dokonce maji az nekolik dni i tyden po nedojiti MS pozitivni test 🙂
Kdyby to bylo trochu drive, tak bych rekla, ze to muze byt i uhnizdovani, ale to neznamena, ze to teprve uhnizdovani nemuze byt. Nikdo neni predpisovy ze 🙂
Ahojky, taky se snažíme už 15 měsíců o miminko a zatím nic. 😔 Manžel byl minulý týden na spermiogramu a všechno v pořádku. Já mam pravidelnou MS po 25 dnech, ovulaci hlídanou gynekologem 10 DC, AMS v pořádku. Tenhle cyklus jsem taky brala Gynex a snad mi nic nerozházel, co jsem četla, tak na každého reaguje jinak.🤷🏽♀️🙈 Tak nám držím palce, ať nám to snažilkám brzy výjde.🙏🏽✊🏽
@zrzeckas ja vim no, ale tak člověk je uz takovej pesimista nebo spis odevzdanej.. no uvidime, dekuju za nadeji 😊
@komni taky jsem četla, ze na kazdeho působí jinak, ale doufala jsem a doufam, ze ja budu ten případ, kdy pomohl k otehotneni 😊 taky nam budu drzet palce! 😊
Třeba byla ovulka pozdější. Můžeš být těhotná...já teď řeším něco podobného. Nebo ti gynex rozhodil cyklus, myslím že tam může být více možnosti
Ahoj, mně Gynex dělá to samé. Beru ho dva měsíce a děje se mi přesně co píšeš. Takže a ním končím 😊 a k těhotenství nepomohl.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
A otázka zní jak?