Vedlejší (neurologický) účinek po Bexsero. Zaznamenali jste?

29. dub 2023

Ahojte, stretli ste sa s nejakym neurologickym vedlajsim ucinkom po tejto vakcine u deti, ktori boli zaockovani?
Napriklad, v reci.

Dakujem!

laloogrey
29. dub 2023

Nechala jsem očkovat dceru a žádný takový vedlejší účinek nebyl. Jediné, co bylo, tak 2 dny teploty...

autor
29. dub 2023

@laloogrey Dakujem! Super!

xnikax1
29. dub 2023

Bez reakce

gruyerre
29. dub 2023

U nás taky naštěstí jen trochu teplota

teryem
29. dub 2023

I nás celkem vysoká horečka, v noci velký neklid a pláč, asi i kvůli bolesti, pak par dní kolem 38 ale zlepšovalo se to...co dávka, to trochu slabší reakce..ale neurologické následky naštěstí snad žádné.. u dcery ..u syna krom bolesti v místě vpichu asi žádná reakce..je to individuální... přeji klidný průběh 💐

mata2hari
29. dub 2023

V den očkováni zvýšená teplota a mírná bolest nohy po vpichu jinak nic 🙏

autor
29. dub 2023

@xnikax1
@gruyerre
@teryem
@mata2hari maminy dakujem! Poviem, uprimne, trochu som s azlakla, pretoze sme v utorok boli na bexsero ockovani, a vsimla som si (mozno zo strachu z vakciny som ho sledovala viac), ze mi rozprava viac hatlanin, ako inokedy, kedze mi samozrejme nie stale rozprava cisto, ale aspon mu rozumiem. No teraz som mu nerozumela viac, ako rozumela. A od stredy do piatku, hatlaniny a hatlaniny. A dnes, v tych hatlaninach som zacala pocut nove slove, nove vety. Napriklad, matias ide chytit pavuka, atd. Uplne nove, slova, uplne nova tvorba viet.

@kryany to som nevedela, ze pri hexavakcine. 🥺🥺🥺 Doteraz som vedela iba o mmr, ze moze nieco spustit... :( ach.... Este ze sme po nej....

martulka88
29. dub 2023

Jediné, co syna trápilo, tak zvýšená teplota (2-3dny). A tvrdší boulička, která pomalu mizela takové 2týdny. Ale i přes to byl stejně veselý a mazlivý ❤️ Ale samozřejmě každé očkování může mít vedlejší účinky.