Zdravím, v pondeli mame kit na posledni synflorix, podle doktorky mala na ockovani muze. Pry se odkladat nema. Sly byste? Dekuji za odpoved.
Šla bych.
Rozhodne bych nesla s ditetem na ockovani oslabit mu imunitu ve chvili, kdy je vyhlasena pandemie... Ta otazka se mi zda uplne jako spatny vtip, ze vubec lekar je schopny neco takoveho nabidnout.......
@krupka3 a kdyz to bude trvat 2 roky? Zrovna deti nejsou rizikova skupina
Neockovala bych. Nikdo nevi, jestli to dite, nebo nekdo z blizkeho okoli uz virus nema.
nechala jsem očkovat dceru ted ve středu - naopak mám ten názor, že ted má imunitu vyšší když už jsme skoro 14 dní zavření doma a chodíme max. jen na zahradu, probírala jsem to hodně s doktorkou - rozhodně mě do ničeho netlačila, ale řekla mi že by se víc bála, že dcera chytne ty spalničky proti kterým by nebyla naočkováná než tento koronavirus, který by se u tak malých dětí projevil jako klasická chřipka
Určitě očkovat. Za prvé se situace bude spíše jen horšit a teď je to ještě relativně dobré. Za druhé všichni řeší jen koronavirus, ale že neočkované dítě může chytit něco pro něj klidně horšího, to už se neřeší.
Dekuju za názory, ockovat necham. Budeme zavrene doma.. uz radeji ted nepujdeme ani na zahradu .. stejně je hnusne.
@marcicek84 A kdyz nebude? Dite neni rizikova skupina, ale kdyz bude mit nulovou imunitu ve chvili, kdy tl chyti, velmi snadno se z nej ta rizikova skupina stane.
@krupka3 přehnané, MMR by to na místě bylo, to je živá vacína
Dcera mela mit MMR pred 14 dny,navic porad mame rymu a motna slabou chripku,takze jsem odlozila..vim ze situace muze byt horsi,ale ... kazdy at si to popasuje v hlave sam.
V místní poradně dětského lékaře je dotaz na hexu v těchto dnech. Doktorka radí jít. Já bych nešla a jsem ráda, že se nemusím rozhodovat...
@karol1996 na posledni asi jo