Zdravím všechny maminky. Chtěla bych se zeptat těch, které nechali očkovat svoje děti vakcínami Bexsero a Synflorix a Vaše děti je dostali obě naráz. Byli nějaké nežádoucí reakce? Jaké?
@anceta Vakciny by se nemely kombinovat, to je jedno jake. Doporucuju precist knihu “Varovne signaly ockovani”. Ono to, ze dite je po ockovani bez reakce jeste neznamena, ze bude vse ok pozdeji..
U některých dvě očkování naráz jde. I když je pravda, že některé kombinace mají i SÚKLem potvrzenou statisticky zvýšenou šanci nežádoucích reakcí mírného typu. Co se Bexera týče, já ho dávám zvlášť a jsem ráda, že jsem to tak začala dělat. Zrovna po něm míváme vysoké teploty. Sice bez dalších potíží a Paralen zabírá dobře, ale ani tak to není nic příjemného...
Bexsero obecně dělá často vysokou teplotu. Nekombinovala bych, rozdel to, pokud lze.
Nám se doktor snaží dávat očkování jednotlivě,aby se dodržely rozestupy a zároveň se stíhal vhodný termín ...
U dcery prevenar a hexa kdysinz nevedomosti zaroven. Sice bwz reakce ale kdyz si nactes nedelej to. Chidakntelicko