Výtok vypadá jako voda nebo zabarvený dožluta. Máte zkušenost?

jituli84
20. říj 2019

Tak momentálně jsem ve 23tt, výtok mám od začátku, dr řekla, že v prvním trimestru to řešit nebude, ve druhém jsem měla už troje léky, kolikrát intimka nestačí bud je to jak voda nebo zabarvený dožluta. Momentálně měním lekařku, tak jí o tom řeknu, má někdo zkušenosti?

katka_nedo
20. říj 2019

@jituli84 Ja taky mivala vytoky a teda doktor nic.Muselo by Te to svedit,palit atd.Jinak bych rekla,ze to k tehu patri.Ja to mela u obou tehu.

jituli84
autor
20. říj 2019

@katka_nedo a měla ste to taky dožluta? jako nic nesvědí ani nepálí jen je to hold neopříjemné

klara319
20. říj 2019

Já to zažívám celé těhotenstvi.. Teď jsem ve 30tt. Můj dr.rikal,že výtoky k těhu patří. Pokud to nezmění barvu nebo nezapáchá je to ok. Já jsem mívala občas do žluta jak píšeš,tak mně udělal stěry a dál prášky. Malaciclovir se to myslím jmenuje a beru je dva, tři dny, pak si dám pár dní pauzu a pak si je zase závidím na dva,tři dny. A prej to tak mám dělat až do konce..

jituli84
autor
20. říj 2019

@klara319 já budu mít ted jinou lekařku, takže uvidím co mi řekne ona, ale je to hrozná otrava s tím výtokem

klara319
20. říj 2019

@jituli84 přesně tak. Těšila jsem se,že si dám v těhotenství pokoj od vložek a ono prd😄 Teď musím zaťukat,že je to po těch prášcích lepší. Možná tím,že se to nestihne vrátit 😄 Třeba ti taky udělá stěry a uvidíš. Jo, ještě jsem zapomněla,že jsem po těch prvních výsledcích měla antibiotika. Tak držím palce,ať se ti to brzy zlepší 😊

jituli84
autor
20. říj 2019

@klara319 no já měla macmirror vždycky ale nějak to nemá učinek teda, třeba se to zlepší po porodu 😀

katka_nedo
20. říj 2019

@jituli84 Sem tam to bylo i do zluta.Ja uz jsem uprimne rada,ze mam dve tehu za sebou a snad se brzo zacnu citit jako clovek.Nikdo nikde nerekne,jak tezky to vsechno je a co si ta zenska vytrpi.Nektera vice,nektera mene,ale stejne a porodem to nekonci.

jituli84
autor
20. říj 2019

@katka_nedo porodem teprve všechno začne a já doufám, že tentokrát to alespon doklepem do zdárného konce 🙂

katka_nedo
20. říj 2019

@jituli84 Mam doma triletaka a 3mesicni dceru.Masakr😂

klara319
20. říj 2019

@jituli84 Já sem pitomá 😄 Nevím,kde jsem přišla na Malaciclovir 😆 Samozřejmě mám taky Macmirror a jak ho zavádím pravidelně,tak fakt pomáhá.

jituli84
autor
20. říj 2019

@klara319 aha , no mě nepomohl vubec právě no..

jarpa111
20. říj 2019

@jituli84 Teď zrovna řeším výtok také, ale zavádíme ještě utrogestan. Občas je to do žluta někdy mám pocit až taková světle hnědá, béžová. Taky jsem z toho vyjukana..

jituli84
autor
20. říj 2019

@jarpa111 Já mám do světle žluta. ale není to příjemná, navíc teda nevim jestli se to dělá , ale hodila by se intimka s křidelkama 😀

jituli84
autor
20. říj 2019

@jarpa111 Jinak utrogestan jsem měla také, ale polykala jsem ho .

andrejicek24
21. říj 2019

Já taky mívám výtok.. Jednou jsem byla na pohotovosti že mě praskla voda.. Je to výtok a dávají čípky. Bohužel nic na to není. Jsem 27tt a je to masakr do toho únik moči.. Takže vložky a vydržet