Tak momentálně jsem ve 23tt, výtok mám od začátku, dr řekla, že v prvním trimestru to řešit nebude, ve druhém jsem měla už troje léky, kolikrát intimka nestačí bud je to jak voda nebo zabarvený dožluta. Momentálně měním lekařku, tak jí o tom řeknu, má někdo zkušenosti?
@katka_nedo a měla ste to taky dožluta? jako nic nesvědí ani nepálí jen je to hold neopříjemné
Já to zažívám celé těhotenstvi.. Teď jsem ve 30tt. Můj dr.rikal,že výtoky k těhu patří. Pokud to nezmění barvu nebo nezapáchá je to ok. Já jsem mívala občas do žluta jak píšeš,tak mně udělal stěry a dál prášky. Malaciclovir se to myslím jmenuje a beru je dva, tři dny, pak si dám pár dní pauzu a pak si je zase závidím na dva,tři dny. A prej to tak mám dělat až do konce..
@jituli84 přesně tak. Těšila jsem se,že si dám v těhotenství pokoj od vložek a ono prd😄 Teď musím zaťukat,že je to po těch prášcích lepší. Možná tím,že se to nestihne vrátit 😄 Třeba ti taky udělá stěry a uvidíš. Jo, ještě jsem zapomněla,že jsem po těch prvních výsledcích měla antibiotika. Tak držím palce,ať se ti to brzy zlepší 😊
@jituli84 Sem tam to bylo i do zluta.Ja uz jsem uprimne rada,ze mam dve tehu za sebou a snad se brzo zacnu citit jako clovek.Nikdo nikde nerekne,jak tezky to vsechno je a co si ta zenska vytrpi.Nektera vice,nektera mene,ale stejne a porodem to nekonci.
@katka_nedo porodem teprve všechno začne a já doufám, že tentokrát to alespon doklepem do zdárného konce 🙂
@jituli84 Mam doma triletaka a 3mesicni dceru.Masakr😂
Já taky mívám výtok.. Jednou jsem byla na pohotovosti že mě praskla voda.. Je to výtok a dávají čípky. Bohužel nic na to není. Jsem 27tt a je to masakr do toho únik moči.. Takže vložky a vydržet
@jituli84 Ja taky mivala vytoky a teda doktor nic.Muselo by Te to svedit,palit atd.Jinak bych rekla,ze to k tehu patri.Ja to mela u obou tehu.