Ahoj! Omlouvám se za dost intimní dotaz, ale potrebuju se zeptat 😄
Jsem tři týdny po přirozeném porodu. Jizva po nastrihu vypadá, ze se hezky hojí, ale...! “Vjezd” dovnitř je hrozne veliký (prehanim, hrozne velký se asi říct nedá, ale proste proti tomu, jak to vypadalo predtim, je to dost 😔).
Za jak dlouho po porodu to u vás vypadalo jako predtim? A bude to vůbec někdy jako predtim vypadat?
Mám děsný strach, ze budu pro manžela moc “vytahana” 😔
Moc díky! 🙏
Devet mesici se vse zvetsovalo, tak to chce cas, aby se telo srovnalo. Jako pred porodem uz teda asi nikdy nebudete, ale zase takova hruza to nebude. 😉
Ahoj, já bych se nebála. Dej tomu čas, vždyť ještě nemáš ani po 6tinedělí 😬. Až se na to budeš cítit, můžeš mrknout na kegelovy cviky, to je na posílení svalů pánevního dna skvělý. Já tomu říkám p’ční aerobik 🙏🏼.
Uvidíš, že brzo bude jako zamlada 😄👀🙏🏼.
Já mám 10 měsíců po porodu, ale už od 3.týdne po porodu, co jsme začali zas sexuálně žít, mám pocit že je vše stejný jako před porodem, někdy si spíš říkám jestli mi nedali ještě o steh navíc 🤔 manžel taky vůbec nevidí ani necítí rozdíl.
Já bych tomu dala času... Ale řekla bych, že je to hodně individuální. Já třeba vzhledově nikdy žádný rozdíl neviděla ani pár dní po porodu, přišlo mi to stejné. Ale manžel pak rozdíl poznal (ale nic dramatického), ale vždy se to do pár měsíců srovnalo do původního stavu. Co mi tedy zbylo (a štve mne), že mi do ní třeba v bazénu nebo ve vaně nateče voda 🙈😂.
Co mne potěšilo byl můj gynekolog, který asi po roce po porodu druhého dítěte poznamenal, že kdyby to na vlastní oči neviděl, že ze mne ty děti vylezly,v životě by mi nevěřil, že jsem nějaké děti mohla porodit a že kdejaká 18 by mi mohla závidět. Což mne sakra potěšilo, protože jich za den asi vidí hodně 😂
Ja nevim teda ale muj vjezd nebyl nikdy tak ze by byl akorat na penis... Vzdy byl vetsi a teda vytahana jsem si nikdy nepripadala... Takze ani po porodu jsem nepocitovala ze by dole byla nejaka velka...
@veronicka89 Ono záleží jak ti chlapi byli vyvinutí 😄 je rozdíl jestli to je malá žížala, nebo něco lepšího.
Ahoj, myslím že toto zajímá skoro každou ženu tak se nestyd a neomlouvej 😊. Já řídila 3x a změny myslím že jsou, jsem tam jiná. Ale na kvalitu sexu to nemá vliv. Možná jsem tam spíš citlivější. Když jsme tady samé ženy tak to trochu rozvedu 😄. Já nikdy neznala orgasmus zevnitř, pouze při dráždění z venku 🤔. A až po 3. Porodu mě manžel uspokojí i prstem zevnitř. Tak kdybych rodila po 4. Tak třeba budu mít ten filmový orgasmus při samotném aktu 😄
Pardon ne řídila ale rodila 😂. Telefon si to přebírá po svém 🤦♀️
Jsem 5 let po prvním porodu, 2,5 roku po druhém a ještě jsem nenašla odvahu podívat se tam dolů 🙈
Ale manžel si nestěžuje 😊
Rodila jsem 3x, a z prvního malý nástřih,z dalších nic. Od posledního je to dva roky,rozdíl nevidím ani nevnímám, manžel taky ne.
@lentilkah Druhy porody jdou vetsinou lepe a rychleji.. Prislo by mi škoda to aspon nezkusit a nechat se rezat preventivne. Sance na dvoje kleste za sebou bude asi minimálni. Ale tvoje telo.. Myslim, ze kdyz reknes, ze se druheho porodu kvuli tomu bojis, tak te nikdo nutit nebude.
Po trech tydnech nemuzes vazne cekat zazraky, ani po trech měsících.. Lepsi si tam vubec nekoukat. Jsem po dvou porodech, prvni dokonce klestemi a mega poraněním.. A mam ji jako,,zamlada" 😅 Jenom to chce cas, min měsíce, i rok, než se všechno vrátí do puvodniho stavu.