Škaredá prsa. Šly byste na plastiku?

12. dub 2023

Ahoj, mám škatedá prsa tvarem i velikostí, do toho velké vystouplé bradavky. Bohužel mám.postavu tvaru hruška, silná stehna a zadek, takže postava vypadá nesouměrně. Šly byste na plastiku?

bara88
12. dub 2023

Spíš bych něco udělala s mozkem

malinkata
12. dub 2023

Mě se tedy Vaše prsa líbí a postava mi přijde normální.
Co mám říkat já po 40 a 4 porodech.

chumlee71
12. dub 2023

Prsa i postava mi přijde ok, já jsem na tom hůř 😔

sanyy22
12. dub 2023

@bara88 😅😅

palja
12. dub 2023

Já být vámi tak ne.
Mate hezkou postavu prsa akorát, můžu vám jen závidět.
Ale důležité je, abyste byla spokojená hlavně vy.

terulle05
12. dub 2023

Zdravím ,
Myslím že vypadáte dobře . Mám stejný tip postavy a určitě nemáte takový zadek a stehna jako já. Jste pěkná ženská .
Pokus jde o plastiku . Tak bych zvažovala zda to dělám pro sebe nebo pro okolí .
Pokud vás to déle potrápí že se vám vaše poprsí nelíbí . Dobře to beru .
Ale jestli vám to říká někdo z okolí nebo nedej bůh partner/ka.
Tak abych asi zvažovala něco jiného než plastiku .
Jinak já jsem zastáncem toho. Že každá žena a její tělo je krásná. Ať má jizvy , vývod atd. důležitá je sebeláska.

mia255
12. dub 2023

Mám cca stejnou postavu jako vy a na plastiku prsou jdu. Ale je to z mého rozhodnutí, nikdo mi do toho nekecá a jsem na 💯 procent přesvědčena že to chci. Takže pokud máte pochybnosti pořádně bych to pro myslela, je to zásah do těla a nemalý...

levandule_k
12. dub 2023

Vzhledem k tomu, že si nedokážu představit, že dobrovolně podstupuji to, aby do mě někdo řízl a nacpal mi silikony do prsou, které bych za 10-15 let měla vyměnit, tak nešla. Mně jsou invazivní zákroky na mé osobě proti srsti, ale pokud to někdo chce, ať jde do toho.
Nevím, jestli je dobrý nápad si nechat udělat prsa a čekat nekonečné štěstí a spokojenost se svým tělem. Pokud jsi nespokojená se svým tělem, najdeš si něco jiného, co na sobě nebudeš mít ráda, až opravíš prsa a budeš se skrz to užírat. Mně z toho krátkého textu, co jsi napsala o sobě přijde, že se nemáš ráda. Teď jsou to prsa, co bude příště?

Neříkám, že máš rezignovat o péči o tělo, cvičení, zdravá strava, masáže, klidně i plastiku, když po tom toužíš, ale napřed si dát do pořádku vztah k sobě a sebevědomí.

Prsa i postava mi přijdou ok, bych si max. koupila push upku.

leilinka1234
12. dub 2023

Tak zrovna na plastiku kvůli takovým prsům bych nešla. Přijdou mi hezká, velikostně akorát, žádné visačky... A co se týká postavy, s tím se dá něco dělat, plastika nemusí být jediné řešení. Mně to přijde všechno v pořádku... Spíš bych pracovala na sebevědomí 🙂

autor
12. dub 2023

@leilinka1234 Potřebuji zpevnit stehna, břicho a zadek, od pondělí začínám cvičit. A zhubnout tak 2 až 3 kg.

mari90
12. dub 2023

Jak píšeš, zpevnila bych více to břicho, stehna, zadek. Ale prsa jsou ok, já nemám třeba vůbec žádná, takže co bych dala za ty tvoje 😅

veruuu_kubesovic
12. dub 2023

Vypadáš úplně normálně...spíš sebevědomí ti chybí...

sookie
12. dub 2023

Vypadáš dobře, ale jestli opravdu plastiku chceš, jdi do toho; je to každého věc a jeho tělo... Mám nový prsa rok a i když to něco stálo a bez komplikací se to taky neobešlo, fakt bych neměnila!😉

zlataberta
12. dub 2023

Vypadáš dobře, ale pokud chceš plastiku a jsi o tom přesvědčená, tak běž, to je každého věc, každý máme jiný úhel pohledu a každého trápí něco jiného.

rebe
12. dub 2023

Plastika ti nepomůže, aby ses měla ráda. Objektivně máš štíhlou, souměrnou postavu, když ji trochu zepvníš, troufnu si říct, že bude perfektní, moc pěkná, tak akorát velká prsa. Vystouplé bradavky se mužům líbí, některé ženy, co je také mají, dokonce schválně chodí bez podprsenky. Na tvém místě bych ušetřila za plastiku a investovala do psychoterapie, abys tu krásnou holku začala mít ráda tak, jak si zaslouží, za to, jaká je.

helen_h
12. dub 2023

Přijde mi fakt smutné, o takových akurátních a pěkných prsou říkat, že jsou škaredá. Nevím, co přesně sledujete případným zvětšením či modelací, zda toužíte nosit nějaké odvážnější blůzky apod., ale je třeba si uvědomit, že operací se zasáhne do přirozené citlivosti tkání a to může mít výrazný vliv třeba na intimní prožitky. Za sebe si vůbec nedovedu představit, že bych si nechala do těchto tělesných částí zasahovat.
Zkuste hluboko v sobě zapátrat, v čem je problém: prsa Vám hloupě komentovali kluci už v pubertě, nebo proběhly nějaké nepříjemné poznámky od některého partnera, nebo chcete oblými tvary zvýšit svou atraktivitu, nebo snad chcete prsa menší? apod.

jinajanna
12. dub 2023

Mám přesně takovýhle prsa a považuju je za naprosto úžasný prsa bohyně 😀

xxx3d
12. dub 2023

Nevím sice, kdes vzala, že máš typ postavy hruška, když to z fotek neodpovídá, naopak, máš hezky souměrnou postavu, typem asi obdélník, ale čert vem typ, tobě se prostě nelíbí tvoje prsa a když by byly větší, líbilo by se ti to víc.
Teď je otázka, jestli jít do plastiky, nebo ne, protože se klidně může stát, že do ní půjdeš, povede se, a stejně sama sobě nebudeš připadat hezká.
Já jsem si kdysi dávno 🙂 říkala, že když bude nejhůř, půjdu na plastiku. 🙂 s prsama, už mě to opustilo, priority a vůbec náhled na sebe samu, prostě bych do toho nešla, bohatě mi ke štěstí postačí, když se zbavím pupku, což zvládnu cvičením a stravou. vyzkoušeno 🙂
ale ty si rozmysly, jestli chceš větší prsa a když jo, jdi do toho
🙂

autor
12. dub 2023

@xxx3d Asi se těžko smiřuji se stárnutím. Každý rok vidím, jak je moje postava horší a horší. Byla jsem vždy hodně štíhlá, ještě do 25 mi to i vadilo. Teď vidím, že od pasu dolů už přibírám, břicho mám pak vyvážené a pas mi pomalu mizí.

helen_h
12. dub 2023

@jinajanna To je skvělé, že to sem o úžasných prsou píšete! Mně až zatrnulo, že právě hodně podobná žena, která si říká, že má hezká prsa, se na příspěvek podívá a až se jí dotkne, že vlastně by svá prsa neměla považovat za pěkná a třeba i začne o sobě pochybovat... (Samozřejmě chápu, že to od zakladatelky není žádná provokace, jen ukazuju druhou stranu mince.)

marselina
12. dub 2023

Prsa jsem měla po třech dětech daleko horsi než vy, na plastiku jsem šla a rozhodne nelituju. Měla jsem prsa až na pupku

kryany
12. dub 2023

Vzdy se da neco zlepsit,nevim vek,tak tezko hodnotit,nicmene za me to jeste na plastiku neni,pockala bych...

suzanna123
12. dub 2023

Já nemám absolutně nic proti plastikám, zejména, tedy, když je opravdu co zlepšovat. Ale zrovna nedávno jsem se rozčilovala u reklam na nějaké kliniky, kde byly ženy s naprosto normálními hezkými prsy a předváděly, jak je vylepšily. Jednak nevylepšily, za druhé nebyl jediný důvod něco vylepšovat... Teda pokud má ta žena pocit, že to je to, co chce, super, ale vadí mi cpát lidem do hlav, že to jediné hezké jsou prsa vycpaná silikony

hasara33
12. dub 2023

@bara88 ty musíš být fakt nešťastná nebo mít nějaké osobní problémy, protože jinak si tvé věčně kousavé nebo ponižující komentáře nedovedu vysvětlit, i slova zraňují, tak si to laskavě občas uvědom než začneš komentovat 🙄

hasara33
12. dub 2023

Postava pěkná, prsa taky 😉 nevidím žádný důvod k plastice 😉

bara88
12. dub 2023

@hasara33 kousavé? Ponižující?proboha ,ten co dá takto fotku svého nahého těla na net a ptá se jestli by druzí šli na plastiku,tak to v hlavě nemá v pořádku

rebe
12. dub 2023

@bara88 A když mu to takhle napálíš, tak mu to určitě pomůže, že jo 🤦🏻‍♀️

hasara33
12. dub 2023

@bara88 dejme tomu, že zrovna zde to je diskutabilní, i když mě osobně to nikterak nepohoršuje, ale chápu, že každý na to má jiný pohled..... nicméně tvůj komentář nebyl nutný a bohužel ty se v podobném duchu vyjadřuješ všude 🙄

pampeliska1313
12. dub 2023

Nešla. Problém není Vaše postava.

lenulacek
12. dub 2023

Čekala jsem vykojeny nudle ale prsa mas dobrý. Stejne to je na tobě, já byla na augmentaci 2x a to si chlap nestezoval nikdy ale měla jsem brutální blok