V pátek jsem dostala první menzes po porodu. Rodila jsem před půl rokem. Ale musím tedy říct, že takhle silný menzes jsem ještě neměla a asi ani po prvním porodu. Na dnešek v noci, se mi stala nehoda a musela jsem v noci do sprchy.
Je to normální, nebo mám zítra volat na gyndu? Tampon měním pokaždé když jdu na malou. Někdy je nacucaný, někdy ne.
2-3 za sebou jsem myslela že vykrvacím, ani jsem nesnesla tampon, celou ms jsem nosila ty ooobr vložky a co chvíli je měnila, pak se to srovnalo
taky jsem mela ty dlouhatanske vlozky.Pomalu az k pupiku a do pulky zad.Pak jsem to mela jeste 2-3... a pak uz normal.Ale take jsem se zdesila, ze vykrvacim.
Mám to úplně stejně.. Porod v lednu, teď v týdnu jsem to dostala.. A nevěřila jsem, jak silné to může být 🤦♀️ no už se těším, až to zas skončí...
Rodila jsem v červenci. První mrcha přišla před týdnem. Prutokac jak svi.... I přes kombinace vložky, tampón. Co hodina,to komplet výměna. Trvalo to čtyři dny,pak už klasika. Nic mne u toho netrapilo, na gyndu jsem nešla. Stále pokracuju,ale teď už jen špiněním - asi vliv antikoncepce. No, byla to sranda. Dojela sem aspoň železo, co jsem si kupovala v létě 😁
Teda, vy mě děsíte (porod v únoru, ještě jsem to nedostala 🙂 ).
Prvnich par menstruaci jsem po porodu mela silnejsichh, po case se to vratilo do normalu. Zbytecne plasit
@lucifux po porodu jsem měla měla to samé. Taky jsem se lekla co se děje. Naštěstí pak už jen další byla silnější a pak už se to srovnalo. 😊