Partnerovi vadí nitroděložní tělísko. Máte zkušenost?

krucis
12. lis 2019

Ahoj holky, stalo se Vám některé, že partnerovi vadí nebo vadilo tělísko? Mám necelý měsíc Levosert a můj muž mi řekl, že ho něco při sexu štípe. Šla jsem za doktorkou, ta mi zastřihla vlákna, ale problém přetrvává... Naposledy mi řekl, že to je jako by ho kousla myš...To je tak týden zpět. Mám obavu, že budu muset tělísko nechat vyndat. Antikoncepci v podobě abstinence nechci. Jenže další dítě taky ne a tohle je taak pohodlný. Na nic nemusím myslet... Máte některá taky zkušenost s tím, že by to bylo chlapovi nepříjemné a museli jste tělísko vyjmout???

pink_unicorn
12. lis 2019

To slyším poprvé, ale už vidím tu debatu chlapů v hospodě: Ty vole, tvoje stará má v komínu netopýry, vymeť jí ho pořádně 😀

listopadka1
12. lis 2019

Taky mám tělísko a manžel si ani nevšiml... je nějakej přecitlivělej 😀

g_m
12. lis 2019

Doktorka mě varovala, že by to mohlo udělat. Šal bych znova, jestli to jde ještě zastřihnout víc...

jikov
12. lis 2019

Ahoj, stalo se nám 🙂 Dvakrát jsem si nechala přistřihávat (víc už to nešlo), přesto problém přetrvával. Hledala jsem i na webu průměrnou délku penisu a hle, můj muž je opravdu průměr, nic extrémního. Přesto tělísko stále vadilo, čas od času ho to prý jako píchlo. Po třičtvrtě roce šlo tělísko ven a až potom se muž konečně přestal držet zpět 🙂

codal
12. lis 2019

Máme stejný problém, nechala jsem si zastřihnout šňůrky, je to lepší, ale pořád to není dobré, štípe ho to, dokonce se mu na jednom místě neustále po každém styku otevře malá ranka, která nepříjemně pálí. Chci se zeptat doktora, jestli to nejde ještě víc zkrátit, pokud ne, tak tělísko půjde ven.

krucis
autor
12. lis 2019

Tak to je pěkně na nic...Tolik peněz 😢 Že zrovna my... No jestli se to nespraví hold bude muset ven. Chci antikoncepci ne abstinenci...

fire85
13. lis 2019

@krucis copak antikoncepce je jen abstinence nebo telisko? Jsou Ještě další druhy antikoncepce

krucis
autor
13. lis 2019

@krucis Já vím, ale myšleno to bylo tak, že pokud si tělísko nechám a příteli bude vadit, nebude se mnou chtít nic mít, takže místo bezpečného sexu budu mít sexuální půst😁

krucis
autor
13. lis 2019

příspěvek byl pro fire85 nějak jsem se přeťukla
..

fire85
14. lis 2019

@krucis Ajo takhle😉Špatně jsem to pochopila

codal
23. pro 2019

Nechci zakládat nové téma, tak to dám sem, protože to s tím souvisí. Nechala jsem si hned po šestinedělí (cca před rokem) zavést nehormonalní tělísko. Partnerovi se začala po styku dělat oděrka, řezalo ho to, tak jsem si nechala zkrátit šňůrky, zlepšilo se to, ale pořád se objevovala, jen to neřezalo tolik. S kondomem to sice cítil, ale to bylo docela v pohodě. Tělísko jsem si před pár dny proto nechala vyndat, protože mě to fakt štvalo, nemám ráda kondomy. Ale manželovi se to objevilo znova, prostě stále tam na jednom místě cítí něco jako "přepážku, zahyb" a na stejném místě se mu to objevuje stále a po styku ho to místo pálí a bolí, oděrka se jakoby vždy znovu otevře. Takže to vypadá, že to nebylo tělískem, ale že se mi tam po porodu objevila nějaká změna, která tam prostě vadí, to tělísko to zřejmě ještě podpořilo, každopádně vyndání náš problém nevyřešilo, jen zmírnilo. Je to vůbec možné, aby tam bylo něco, co způsobuje "zranění"? Samozřejmě se objednám po svátcích znovu na gyndu, protože nám to opravdu narušuje intimní život, nechci do konce života spát s manželem jen s ochranou. Nemáte některá zkušenost?

veronika232312
10. bře 2023

@codal myslím že by se mohl jít nechat zkontrolovat i partner

maxulekapcule
12. bře 2023

Mě taky chlap říkával, ze ho má poskrabanyho, ale dělalo zle i mě, tak šlo ven

klarikikikiki
12. bře 2023

Me ty vlákna asi po 3 měsících zmekly a jsou jako bavlnka🤣, vůbec to nepicha, nahmatam si je sama. Případně ještě nechat zkrátit jak je psáno výše.

veronicka89
13. bře 2023

Nez ho treba vyndate je jeste moznost tam dat ten mekky tampon ;)

zelenaesmolda
13. bře 2023

@krucis
ona ho nekdy do pindoura kousla mys,ze vi jake to je? 😀