Pálení během a po sexu. Máte některá také tak?

arwen666
4. kvě 2020

Ahoj holky mám takový problém jsem 13 měsíců po porodu akutni císař a od porodu mam při každém sexu paleni a bolest a obzvlášť když jdu po tom na wc je to nepříjemné už se na něj ani netesim protože vím že to bude nepříjemné na gynekologie mi bylo řečeno že to není gynekologický problém byla jsem poslana na urologii také vše v pořádku. Tak by mě zajímalo jestli to mate některá také tak?
Děkuji za odpovědi

ivuska1986
4. kvě 2020

@arwen666 a stěr ti dělali? Já po císaři začala mít gynekologické obtíže, nikdy jsem na nic netrpěla. Vždy jsem poznala po sexu, že v pochvě mám bakterii( úplně ty samé obtíže, co uvádíš), která tam být nemá- kvasinka e-coli. Vše střevní bakterie. Vždy jsem dostala antibiotika. Bohužel chyba je ve střevech, chtělo to změnu stravy- vyřadit sacharidy, bílou mouku apod. Též jsem podstoupila hydrocolon terapii a držela protikvasinkovou dietu. Objevila jsem i vložky od Tiande, ty mi též hodně pomohly. Držím palce ať to brzy přestane

arwen666
autor
5. kvě 2020

@ivuska1986 jak jsem byla na gynde tak mi stery dělal a říkal že tam nic nenasel ale jdu tam 1.6 tak mu to řeknu znova. Nikdy jsem na nic se spodkem netrpela

berculka
Autor odpověď smazal
Zobraz
janisek13
6. kvě 2020

Já toto měla po obou porodech, gynekolog mi doporučil lubrikační gel a bylo po problému. Po nějaké době se vše ustalilo.