Negativní test, menstruace nikde. Máte zkušenost?

13. kvě 2022

Chtěla bych se zeptat, jestli máte zkušenosti. Jsem 14 dpo a MS měla dorazit před 3 dny (mívám ovulaci později). MS nikde, tt negativní. Má někdo zkušenosti, co to může být? Měl někdo v tomto období negativní test a přesto byl tehotny?
Ovulaci jsem zjistila díky měřením bazální teploty a ovu hlenu. Tak vím přesně,kdy byla.

jjasmina
13. kvě 2022

Já měla zpoždění a tehu jsem nebyla, po 14 dnech jsem šla na injekci na vyvolání, jinak test mi to vždy prokázal

autor
13. kvě 2022

@jjasmina a po té injekci přišla menstruace hned?

l01991
13. kvě 2022

Ja mivala zpožděni i 5 dni a nic z toho... muže to byt cokoli,pozdějši ovulace =těhotenstvi, diky stresu,nebo prostě to tak nĕkdy je...

levandule_k
13. kvě 2022

Může to být nějaká hormonální nerovnováha. Někdy se to posune třeba po nemoci, že je tělo vyčerpané, při extrémní fyzické zátěži, při razantním zhubnutí.

jjasmina
13. kvě 2022

nene, u mě až 8-10. den, jednou jsem stalo, že jsem to dostala třeba až 12. den i bez injekce, někdy to umí udělat i stres

autor
13. kvě 2022

@jjasmina
@levandule_k máme docela stres v práci, tak jsem doufala, že díky těhotenství bych se tomu vyhla. Tak si radši nebudu dělat naděje, že to klaplo 😞

jako_mala_holka
13. kvě 2022

Odpovídám jen ohledně injekce, já to po ní dostala až za 14 dní

jjasmina
13. kvě 2022

Vcelku záleží i jaky test ste použila, jestli byla třeba ovulka později, zkuste ještě za dva dny, mě osobně se nejvíce osvědčil Mamatest a digi

levandule_k
13. kvě 2022

Třeba za dva dny bude duch na testu. Není to automaticky tak, že když jsi ve stresu posune se ms, ale prostě někdy se to stát může. Pokud je stres v práci je to blbé. Známá dala výpověď a otěhotněla, ulevilo se jí, že už tam nebude muset chodit. Jinak zkusit se nastavit tak, aby se tě to nedotýkalo, prostě žít si svůj malý vesmír. Není to úplně snadné se tak nastavit, ale pořád lepší než se tím stresovat.

cilkat
13. kvě 2022

Vynechanou/posunutou MS mám poměrně často... stres, viroza... občas třeba i blbý vedro venku... Těhotenství z toho bylo jen dvakrát a pokaždé byl test jasně pozitivní.
Ps: mám kamarádku, která se několik let marně snažila otěhotnět a těšila se na to, že s odchodem na rodičovskou ukončí pro ni stresující a vyčerpávající práci... Nakonec to vzdala s tím, že to přirozeně nepůjde, budou řešit IVF, a tudíž nemá smysl čekat a práci prostě ukončila... Rok na to se jí narodila dcera (přirozeně).

autor
13. kvě 2022

@levandule_k upřímně duchu nevěřím. Ale děkuju ☺️ Nějak jsem se vystresovala a dost to hlídala, tak myslím, že bude problém v hlavě. Chtěla jsem zmizet z práce. Taky už je mi přes 30,tak hlavně abych nějaký děti vůbec kdy měla.

autor
13. kvě 2022

@cilkat já nikdy posunutou MS nemivam, cyklus mám pravidelný už hodně let. Tak jsem doufala.

julia00
15. kvě 2022

Daj vedieť ako si dopadla 🙂

autor
15. kvě 2022

@julia00 už MS přišla, o týden později. ☺️