Holky nestalo se náhodou někomu, mám vždy cyklus 29-33 dní. Ted je to 35 ms nikde ale už 5 dnů mám bolesti vaječníku občas uprostřed, ale nejvíce na pravé straně. Citím to při každém sednutí, postavení se. Prsa už 3 dny zvětšena a teplota tělesná už dva týdny 37. Testy jsem dělala včera a jsou negativní. K tomu nemám žádné těhu příznaky a přítel byl v zahraničí takže otěhotnění by bylo být těch 29 dní cyklus a to už by test vyšel. Spíše jestli někdo neměl a byl to treba nejaky zanet vajecniku nebo cysty atp.? Dekuji za kazdou radu. ( k dr jdu dnes volat)
@lencaa11 ano dnes budu volat , hlavne bolesti nejsou vubec typu krece ale fakt bodani a takove tupe bolesti , ja na cysty vubec netrpim ani myomy atd proto se pram jestli ma nekdo zkusenost.
@kristina2003 Někdy se ti může udělat, cysta i když jsi na to doteď netrpěla.
přesně takhle se mně projevila cysta - ms nepřišla a při každém postavení a sednutí mě bodlo v oblasti vaječníku na jedné straně
@kristina2003 to se objeví ani člověk neví kdy lékař mi řekl že se to dělá občas když není ok ovulace tak se z toho udělá cysta měla jsem jednu a též zpoždění 10 dní na testu 👻 ale TT to nebylo
@lencaa11 no ja prave nemuzu otehotnet uz 3 roky mam levy nepruchodny a pravy ted boli takze u mne tehu by byl zazrak takze vedela ze spise se jedna o neco jineho jen jsem myslela ze to dostanu a bude klid a tu nic.. boli to narazove nastesti jinak bych ani asi neusedela
@kristina2003 a co endometrioza a zprůchodnit to operativně
@lencaa11 endometriozu nemam, zatim teda a da se jedine odstranit levy vejcovod a to moc nechci ted dochazim do car tento mesic jsem mela jit na hormonalni profil ale nedostavila se ta ms :/
Cysta
@hezz17 no tak vubec tomu nerozumim ale byla jsem u dr a rekla ze je vse v poradku ze mam po ovulaci, ms dorazila az dnes. A je po bolesti, ale v zivote jsem tohle nezazila.
@kristina2003 cysta mohla prasknout
@kristina2003 to bych urcite šla k lékaři může to bejt cokoliv cysta ,mimoděložní ,atd ...