Nachlazení v období plodných dnů a neobvykle vysoká BT

anicka1211
24. lis 2015

Zdravím všechny, měla bych takový dotaz.
Trochu to rozvedu. Jsem po revizi dělohy po zamlklém těhotenství. Teď jsem měla třetí menstruaci od revize a chtěli jsme se začít snažit. Jenže se mi rozstonal sedmiletý syn a já to od něj chytla. Dnes mi začaly plodné dny a moje bazální teplota v období před ovulací dosahuje nejvyšších teplot do 36,9, po ovulaci většinou nejvíc 37,2. Ale tento cyklus stojí za prd. Před třemi dny mi vylítla teplota na 37,11, což není úplně normální ani u mně, když má být teprve ovulace. Tak jsem to brala jako následek toho, že jsem moc nespala a večer před tím mi to akorát skončilo a s manželem jsme se poprvé od skončení milovali. Pak mi teplota dva dny naměřila 36,85 za sebou a dnes v noci mi bylo zle, rozjela se u mě rýma jak trám a do rána bolest v krku, jak když mám v krku šmirgl papír a každé polknutí bolelo, jako bych polykala struhadlo. Byla jsem za noc do rána snad 150x vzhůru - samozřejmě obrazně řečeno. Furt sem kapala do nosu, smrkala a v krku měla jak kdybych tam měla knedlík. Teplotu jsem měřila o 15 minut dřív a to v 6:45 a k mému úžasu,myslela jsem, že špatně vidím, byla bazální teplota 37,77 stupňů. Už jste to tak některá co pravidelně měříte,měla? Poznám pak vůbec ovulaci, nebo kvůli nemoci to bude anovulační cyklus? Mám tu teplotu vůbec zapisovat a brát v potaz, když jsem nemocná?
Navíc mi to příjde jako zákon schválnosti. Celý rok, co jsme se snažili o miminko jsem z toho roku měla syna každý měsíc v době mé ovulace nemocného a já to od něj ve většině případů chytla. Ten stres z toho a to všechno mimo v práci asi mělo na vině, že se miminko nedařilo. A zákonem schválnosti bylo, že každou ovulaci jsem onemocněla a snažení asi nebylo díky tomu úspěšný,když se nad tím teď zamyslím. Pak se nám to v létě povedlo a já byla těhotná, ale přišla o to. A teď když jsme se chtěli konečně snažit, tak přesně na mé plodné dny jsme opět nemocná. Nepříjde vám to jako zákon schválnosti, jako nějaké varování osudu, že se prostě nemáme snažit, že nám to není souzené, když pokaždý, když se rozhodneme snažit, tak nám to překazí nemoc a když si nedáme říct, tak když už se povede, tak nám to osud vzal? Asi vám připadám hloupá tímhle dotazem,ale mě už to fakt příjde, že nám to není souzené. Protože nám nemoci pořád brání v čemkoli. I když si naplánujeme víkend, že něco podnikneme, tak just se na ten víkend jeden z nás rozstoná a plány jsou v háji.
No a co ta vysoká teplota, máte s tím někdo zkušenosti, už jste si takové výkyvy v měření naměřily?

bajana
24. lis 2015

@anicka1211 ja nechapem, co sa ti nezda....si chora, tak ti vystupila teplota, samozrejme sa ti to potvrdilo aj stupnutim bazalnej teploty...to, ci bude cyklus anovulacny, alebo nie, ti nikto nepovie....
normalne sa snazte dalej, ak ti je to prijemne...ak nie, pockajte na dalsi cyklus....