Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, zda jste některá nenavštívila MUDr. Jana Hnízdila? Případně jaký na něj máte názor, jak se Vám zdálo vyšetření a tak dále. Mám hormonální nerovnováhu a hodně poškozený vaječník a už nevím, čeho se chytit a narazila jsem i na něj, ale když jsem se dívala na ceny sezení, tak mám strach, aby to nebyly vyhozené peníze. Ještě jsem slyšela o MUDr. Vladimíru Vogeltanzovi, přijdou mi, že mají podobné metody léčení, metody jsou mi sympatické, spíš se bojím, abych se nezklamala v doktorech. Případně kdyby některá z vás věděla ještě o někom podobném, budu ráda, když napíšete, protože já jsem na internetu podobné lékaře moc nenašla.
Díky moc holky 🙂
Pokud máš hormonální nerovnováhu, tak bych možná zkusila MUDr. Helenu Máslovou - zkus si najít na internetu rozhovory s ní nebo informace o ní, myslím, že by Ti mohla vyhovovat
Pokud jsi někde z okolí Ostravy, doporučila bych paní Geržovou. Všichni lékaři, kterých jsem se na ni ptala před ní smekají a říkají, že je nej v ČR. Bere jen komplikované případy - mou kamarádku s leukémií, mě s autoimunním onemocněním a hormonální poruchou a operovala i mou maminku, která měla 6 kg velký nádor. Když jsem byla puberťák, byla na mě sice trochu drsnější, ale ono to bylo trochu i mnou, dnes je moc hodná, nikomu jinému bych se nesvěřila.
Já doporučuju MUDr. Lenku Chvojkovou, má i webovky. Kdybys chtěla vědět bližší info, napiš mi prosím do zprávy. Držím palce!
@dana3262
Ahoj,
nebyl při vyšetření nepříjemný? Právě co jsem si tak hledala různé názory a zkušenosti na internetu, tak hodně lidí psalo, že byl arogantní a moc to po té lidské stránce neuměl, že jako odborník výborný, ale neumí to s přístupem k pacientům Otázkou také je, kdo to psal že, ale právě tohle mi hodně vadí na doktorech, co mám já zkušenost, taková ta neosobnost a distanc. Zase na druhou stranu jestli by mi fakt pomohl, tak ten přístup možná i oželím 🙂 Spíš se bojím, aby to fakt nebyly vyhozený peníze 🙂
@lenka545 arogantni a nepříjemný určitě nebyl. Ona je otázka, co má taky říkat když si to člověk způsobuje sám tím, jak žije. I když třeba změna není jednoduchá a člověk se jí bojí, takje to prostě tak: buď se boj a nebo udělej změnu a bude ti líp. Asi tak bych popsala jeho přístup. Pokud člověk chce pomoci, rád mu pomůže, pokud pomocí nechce, ať uvolní místo dalšímu. Takový z něj mám pocit. Jde přímo po problému. Je to dobrý přístup a dobrý směr.
@dana3262
No mně jde právě o to poradit co mám změnit, prostě nějak nemůžu dojít na tu příčinu mých potíží a to mě tíží, myslím si, že změně jsem otevřená dost, hodně jsem na sobě minulé dva roky pracovala,co se psychiky týče a je ze mě dost jiný člověk oproti minulosti, takže tohle mám snad našlápnuté dobře 🙂 ale tomu tělu nějak nemůžu přijít na kloub, tak bych spíš potřebovala někoho jako průvodce, co mi pomůže ukázat směr
Holky a zkušenosti s etikoterapií některá nemáte?
@lenka545 ahoj, já byla u Hnizdila. Uznávám jeho názory. Při prohlídce uhodil hřebíček na hlavičku během 5ti minut. Určitě to nejsou vyhozené peníze. Už jen za tu zkušenost to stojí. Akorát je to běh na dlouhou trať.. zdravotní problémy jsou většinou psychickeho původu, takže je velmi těžké se jich zbavit.. 😞