MS po vysazení antikoncepce. Jak jste to měly?

te_reza
2. únor 2020

Holky jak jste měli cyklus po vysazení antikoncepce? Já měla 26,26 a 28 a teď k tomu zatím nic nespěje.... Kromě toho že mám strachy, jestli nejsem v tom, tak mě zajímá, jestli je možný, aby to takhle blblo. Proběhla u mě teď i nějaká střevní viróza, to k oddálení taky může přispět?

editule86
2. únor 2020

@te_reza já teď dostala menstruaci po vysazení HA až 40DC. Je to naprosto normální. S užívání HA nastavíš tělu umělý řád, takže vše šlape jako hodinky. Po vysazení HA si tělo dělá co chce a srovnává se. Obnovuje se ovulace a vše.

te_reza
autor
2. únor 2020

@editule86 nj, jenže já první dva cykly ovulaci bezpečně poznala, ale teď ne🤷‍♀️

editule86
2. únor 2020

@te_reza abych se přiznala, tak já ze své ovulace jsem úplně blbá 😅. Řídím se ovulační kalkulačkou a testy. Jenže jednou je to tak, potom onak. Nechávám tomu volný průběh,protože bych nemyslela na nic jiného než ovulaci a neovulaci.

te_reza
autor
2. únor 2020

@editule86 a už máš děti? Já ji před porodem nepoznala, ale teď mě tak bolí břicho, že jí poznám 100%

editule86
2. únor 2020

@te_reza nemám. Právě bych jedno teď docela ráda.. 🙄😊😊

editule86
2. únor 2020

A právě kdybych měla MS po 28DC, tak by plodné dny měly přijít od 29.1.- 4.2. (orientačně dle kalendáře). Jenže MS byla po 40DC, tak by plodné dny měly být cca od 12.2.-17.2. zda to chápu vše správně. Vysadila jsem HA po 6 letech prvně, tak se teprve zaběhávám. 🙄😁😁

te_reza
autor
2. únor 2020

@editule86 hele s tím ti neporadím, já vysadila a za dva měsíce byla v tom🤷‍♀️nic jsem neřešila, do teď si pamatuju, jak říkám chlapoj, že mám asi ovulaci 😀a teď ji jsou 4😀

editule86
2. únor 2020

@te_reza to je hezké kéž by to šlo tak hladce 😊

hanula311
5. únor 2020

Pred 3mi týdny jsem vysadila antikoncepci Evellien ta se bere při kojení,.A do dnes žádná menstruace.Ale mám bolestí břicha,jsem.unavena prostě strašná změna z tech hormonů.Chci začít užívat klasickou antikoncepci ale musím dostat právě menstruaci. Sestřička mi říkala,že tento stav může trvat až 6 týdnů.Ale to šílené,celkově se necítím dobře.Holky a ovulace může proběhnout anji když ještě nemám menstruaci?

editule86
5. únor 2020

@hanula311 mít ovulaci bez menstruace je možné. Známá dokonce měla ovulaci dva dny před menstruaci, která proběhla a otěhotněla. Takže v lidském těle je možné vše. 😁😊