Menstruaci jsem měla naposledy před 2 měsíci

kusalova7
13. bře 2018

Mám dotaz a ráda bych věděla i vás názor....
Jde o to že 100% nejsem těhotná s nikým jsem nebyla už pěkně dlouho, ale menstruaci jsem měla naposledy 24 ledna. Od té doby nic, je pravda že teď lítám trochu víc po gindarovi zkrz nějaký problém který se hlídá nevím jak přesně to říkal vždy zapomenu ten název, ale mohou z toho být ložiska rakoviny děložního čípku a podobně, teď minulý týden jsem byla na dalším kontrolním stěru tak jsem sama zvědavá, hrozí mi i nějaký zákrok 😔nicméně je pravda že teď posledních pár dní mě lehce poboliva podbřišku jako by měli konečně přijít, ale asi to bude jako pokaždé a nic... Mám s toho nervy už ženská prý může být max 2 měsíce bez menzes i když těhotná není ovšem též to může značít nějaký vlekly problém.. Co byste dělali na mém místě? Děkuji

ufounek
13. bře 2018

Zpožděni muzes mit i ze stresu, samo o sobe to nemusi nicemu vadit..

blackhole
13. bře 2018

Prekanceróza?

cuuza
13. bře 2018

Když litas pravidelně na gyndu, nemůže to souviset? Ať už přímo nebo nepřímo, tj stres?

bassetlady
13. bře 2018

A co takhle to zkonzultovat s doktorem, když už k němu teď často chodíte?

biedronka10
14. bře 2018

@kusalova7 no velky problem.....me treba v dobe pred tehu menzes neprisel 3 mesice. Mela jsem extremne dlouhe cykly. Ted naposled 77 dni ale to kojim. Hodne s tim zamava stres, nevyspani, jakakoliv zmena rezimu ale i vykyv hormonalni hladiny, coz ma vsechno velky vliv na chod cyklu. Rekne se mi to lehce, ale v prvni rade je dulezite se dat do pohody, bez toho se nehnes a pak treba zkusit i nejakou pomoc bylinek.

vega5
25. bře 2018

Je dobře vědět, na vo lékař přišel. Diagnózu vám již řekl, jak jste psala. Předpokládám, že se řeší nález na děložním čípku. Papilomaviry, herpeticke viry.. pohlavně přenosné způsobují rakovinu děložního čípku. Pak se dělá takzv. konizace čípku. Vytne se konus z hrdla děložního čípku. Pak je par týdnů špinění.. Je to ale perpetum mobile.. pak přijde ten samý promiskuitní chlap, opět to do vás zanese, a nakonec přijdete o dělohu, jinak hrozí úmrtí. Nemusí to být ale váš případ. Chlapům se nic nestane...jen jsou přenašeči..

balet
25. bře 2018

Ja mam treba syndrom polycystických vaječníků, takze budto vubec neovuluji, tedy pak nemam i menzes. Musim tak jednou za dva mesice na injekci, abych to dostala. Ale sem tam se zadari a kolem sedesateho az osmdesateho dne cyklu to dostanu sama od sebe. 😉

kusalova7
autor
18. čer 2018

Tak jsem měla biopsii a musím zaklepal vše dopadlo dobře

uzivatelkapetra
18. čer 2018

Já mám pcos a nebyl problém mít ms 2x do roka