Kdy jste se po mimoděložním těhotenství začali znovu snažit o miminko?

monika76301
5. kvě 2018

Holky prosím kdy jste se po mimodeloznim těhotenstvi začali znovu snažit o miminko? Myslím Teda ten případ kdy je odebrán vejcovod a provedena revize dělohy... Děkuji.... Potřebuji trošku optimismu že lze otěhotnět i s jedním popřípadě nějaké jiné způsoby....

anetxd
6. kvě 2018

Ahoj, ja mela laparo po mimodeloznim 11.12 2017 probehlo sestinedeli menstruace a dalsi uz nedosla,dneska jsem v 16tt ja vim ze mas strach ja ho mela taky, ale urcite se zadari 🙂

monika76301
autor
6. kvě 2018

@anetxd děkuji za zprávu dnes jsem přišla z nemocnice a mám strach do toho jít brzy na druhou stranu dnes mudr říkal 2 měsíce max 3...

lucinka_16
6. kvě 2018

Laparoskopie na konci března,odebrán vejcovod...dva mesice klidu a pak hned napoprve to vyšlo😉 dnes mám měsíčního chlapečka😍 věřím,že to vyjde 😉

anetxd
6. kvě 2018

Hodne zalezi na tom jak se budes citit
@monika76301

kacomora
6. kvě 2018

Ja jsem 14 dni po odebrani vejcovodu. Kdyz jsem prisla z nemocnice, byla jsem si jista, ze o dalsi se jen tak pokouset nebudeme. Sama jsem si naordinovala sestinedeli. Po vice nez tydnu doma jsem si ale jista, ze do toho pujdeme hned, jak budu v cajku. 🙂 Chce to cas 😉

anetxd
6. kvě 2018

@kacomora ja mela to same, po zakroku jsem oznamila priteli ze tohle uz zazit nechci a ze se bez miminka asi obejdu, a pak jsem se nemohla dockat 🙂

fykyska
6. kvě 2018

Extrovka - doporučení čekat 6 měsíců s početím. Od té doby 2 děti 🙂

kacomora
6. kvě 2018

@anetxd Me na tom stve ten strach. To, ze po kazdem pozitivnim tt bude nasledovat misto radosti strach, zda to neni zase mt. Ale risknout se to musi! 🙂

anetxd
6. kvě 2018

@kacomora tak to nebere, vetsinou se to stane jednou u prvniho a naposledy ...

garalela
24. kvě 2018

@kacomora přesně tento strach jsem měla dlouho i já, když se to stane zene,která ještě děti nemá, ten test už nikdy nebude romantika jak z filmu, ted už jsem 5 let po Md čerstvě maminkou,ale i tak jsem ještě první tehu týdny trnula,jestli bude plůdek tam,ke má byt

jednoducho_maria
Odpověď byla odstraněná
Zobraz