HPV. Co mě čeká?

lauraconnor
6. lis 2024

ahojte kocky.snazime sa o babo 7mes.mam 38rokov,2deticky.prave idem z folikulometrie,kde som sa dozvedela vysledky rozsireneho rocneho vysetrenia a vysledky su zle.ureaplazma je pozit a hpv tiez,ze treba robit biopsiu,preliecit aj ureaplazmu antibiotikami.spominal lekar nejake cudzie slovo co vyslo,ale v tom strese som zabudla.takze mam pockat na ms a ozvat sa,lebo vcera sme sa este snazili....baby mate skusenost s hpv?co ma caka?ohladom konizacie krcka?nasledne je zle otehotniet?kde by som si mohla nieco precitat ohladom hpv?povedala,ze ak treba konizaciu,tak sa to posle na rozbor a podla toho sa rozhodne ci treba chemoterapiu.mozem zomriet?ci rakovina krcka maternice je taky druh,co ma vysoku uspesnost liecby? ďakujem,ak si niekto najde cas a trosku ma usmerni.🙏🏾

1pomnenka
6. lis 2024

Ne, neboj se, nezemřeš a nemáš rakovinu. Absolvuješ konizaci, počkáš na výsledky a můžete se dál snažit.

lencaa11
6. lis 2024

@lauraconnor pokud po vyšetření čípku najde lékař něco že je nález tak se jde na konizaci a vše špatne se odebere těhotenství to nebrání ok konizace by se mělo začít cca 3 měsíce jinak teď se snažit můžete někdy těhotenství na HPV pomůže záleží na vaší imunitě posílit ji ..

lauraconnor
autor
6. lis 2024

@lencaa11 dakujem,no mne to hpv bolo nie uplne ok aj pred poslednym tehotenstvom v 2022.a proste nezlepsilo sa to,aj ja som si myslela ze sa zlepsi,ale sa to zhorsilo.

lencaa11
6. lis 2024

@lauraconnor tak teď uvidíte co řekne biopsie a co lékař není čeho se bat pokud bude nalez tak vás vezmou na koniaci vše vezmou pak záleží na tom zda vezmou sebou i to HPV a jaký máte vir Hpv to je taky důležité vědět

lauraconnor
autor
6. lis 2024

@lencaa11 ved prave to,ze lekar povie nieco,ale nevidim ziadne udaje,takze ani neviem aky druh.povedala take divne slovo skúsim googlit a mozno si spomeniem.v tomto nie som doma,v zivote som o tom ani necitala velmi ani nic

lauraconnor
autor
7. lis 2024

baby ak to niekto cita,tak mam asc-h a treba biopsiou vylucit hsil,uz to mam upresnene

levandule_k
7. lis 2024

Je strašně důležité, že jdeš a tu biopsii a tvoje dr. tě odeslala na specializované pracoviště. V ČR je léčba na vysoké úrovni úrovni s dobrými výsledky. Zajímavě o HPV mluví onkogynekolog Sláma. V rozhovoru říkal, že přednádorová stádia jsou úplně vyléčitelná.

https://www.youtube.com/watch?v=gVtpKnMYc2w

Tady je vysvětleno, co znamená tvůj nález https://www.zenske-zdravi.cz/cytologicke-vysetr...

lauraconnor
autor
7. lis 2024

@levandule_k dakujem moc,pozriem si videjka,presne toto potrebujem,informacie♥️