Zdravím, před měsícem mi doktorka našla cystu na levém vaječníku a podala dvě injekce, ms dorazila za 3.dny, zítra očekávám zase ms ale od rána mě bolí levá strana v podbříšku je možné že cysta zůstala? Kontrolu bych měla mít po těchto ms. Děkuji
@marketanova taky mám cystu a doktor tvrdí, že ničemu nevadí záleží jakého je typu, jenže já si myslím, že vadí, protože už rok se nedaří...
@misicka03 ono asi hodně záleží jaká je a jak je velká. Já jsem měla před lety cystu na levém vaječníku a dr s ni noc nedělala. Šla jsem k jinému dr a ten mě asi za měsíc operoval. Cysta se mu už nelíbila velikosti. Celou dobu co jsem ji měla jsem měla normalne MS, ale sama proste neodesla. V těhotenství se mi cysta též udělala, ale vstřebala se.
Mě se bohužel stále nestřebává, jen se bojím operace, chceme druhé dítě a pořád se nám nedaří
@marketanova chce to pořešit s doktorem. Já se objednala do CARU tam mi snad s tím něco udělají, protože ten můj se do ničeho nemá.. Zvlášť jestli je to velký třeba jak pomeranč. Mám ji tam skoro rok a to není normální.
Dobrý večer, byla jsem nedávno na gyndě a mám novou cystu na vaječníku, snažíme se s manželem o druhé dítě, myslíte, že je to vážné..