Ahoj, ženy jaké máte zkušenosti s cystou? Ono nestačí že jsem byla na kyretáži, pak znova na revizi, potvrdila se částečná mola a teď ještě ke všemu se mi udělala cysta 8x6 cm 🤦♀️ jaké máte zkušenosti - praskla, vstřebala se nebo "uskříhla"? Na kontrolu jdu až za 3 měsíce.. vím že každá jsme jiná, každá cysta je individuální, ale zajímá mě jak to bylo u vás.
@luhana takže může i zůstat 🤔 to jsem netušila, myslela jsem že se v nejlepším případě vstřebává.. a žádné potíže nemáte? Já právě pořád špinim nebo krvácim mimo cyklus, mám hrozné akné a výkyvy nálad, proto jsem se o tom gynekoložce zmínila a našla cystu, že prý tohle všechno dělá ona🤦♀️
Aha, tak pokud máte potíže, to je potom jiná...na akné jsem trpěla taky celé roky. V 35 letech jsem otěhotněla a pleť se mi spravila a od té doby super. Takže cystou to asi nebylo. Jinak já o ni nevím, nebolí mě. Ma asi 5cm, ta vaše je větší. Ale může se zmenšit nebo úplně vstřebat. Operace je myslím až poslední možnost.
Já měla cystu 3x3 cm a odešla s potratem. Ale gynekologa vůbec nevzrusovala. Prý je to časté a mizí samy.
Měla jsem cystu, rostla každou ms, musela jsem na laparku. Měla jsem hrozné bolesti. Cysta byla 10x9cm. Potvrzena endometrioza
@luhana doufám v to že se vstřebá, ale s mým štěstím.. 🤦♀️
@nazka to je mi moc líto 😔
@lachtanice86 mě zatím nebolí, jen mi dělá potíže viz výše 🤦♀️
Byla jsem na laparce a od té doby je cyklus jak hodinky
Mám cystu na vaječníku už několik let. Nedělá žádné potíže, nebolí. Přežila se mnou těhotenství i porod. Dr. mi ji vždy na prevenci akorát zkontroluje a to je vše.