Ahoj vsem.... Jiz 4. den me boli v oblasti vajecniku, nejdriv se strany stridaly a bolel me i podbrisek, coz jsem priradila k probihajici ovu. Dnes jsem 4 DPO a bolest od vcera zesilila... Neni to nic hrozneho, jen uz je neprijemna a citim ji porad...jsem nastydla, klasicka lehka ryma a bolest v krku, muze to s tim souviset? Nikdy me to nebolelo. Bolest je tupa, je to jako kdyz si v noci neco prelezite, akorat se postupne zhorsuje. K dr se mi hned nechce, bolest me nijak neomezuje, jen je to neprijemne. Navic,nevim s urcitosti, zda to jsou vajecniky, ledviny ci neco jineho, boli me proste oblast krize, akorat hodne v pravo a vlevo jen lehce. Poradite?
Ovulace už to nebude,pokud opravdu proběhla...Zkuste hodně pít ať pořádně propláchnete ledviny a pokud bolest nepoleví navštivte lékaře.Mohla jste taky nastydnout mít gynekologické obtiže
@moxha ovu vim presne kdy byla, merim BT a delala jsem i OT.. Piju prave dost, jak me skrabe v krku tak hodne caj s medem... Denne vypiju cca 2,5 az 3 litru vody obyc a caje.. Takhle piju normalne... Prochladnuta nemam byt odkud, jsem porad v teple a to nastydnuti pricitam nejakymu viru asi od manzela, taky je nastydly...dekuji za nazor
Pak jedině ještě pms.Já mívám předmenstruační bolesti až 1 týden před samotnou ms a jsou stejné jako při ovulaci
@moxha ja mam menstruacni jine... Mam krece do podbrisku, vajecniky neboli vubec nebo jen lehce a je to jina bolest... Do ms mam jeste 10 dni...a pms se mi objevuje az tak 4 dny pred...uvidim,zda bolest polevi... Kdyby ne, kam se obratit? Na gyndu nebo obvodak... Sla bych spis k obvodakovi, kdyz nevim, co to je, ale bohuzel doktorku mam na prd a rekne, ze mam cvicit... Bohuzel veskerou bolest zad resi cvicenim a je jedno co to je. .. Kdysi mi rekla cvicit, kdyz jsem mela problem s ledvinami...
Myslím že je to jedno.Obvodák by ti měl možná nabrat krev a moč a gynekolog by ti udělal ultrazvuk a možná i stěr jestli nemaš zánět
@lenkas88 ahoj, ja byla na gynde a je to pry ok... Bolesti v bedrech mi zacinaji tyden pred ovu a jeste tyden po ovu, pak par dni klid a najednou predmenstruacni bolesti... Prohlidla me, jsem pry v poradku a ze nekdo ty bolesti takto ma, ze jsou skoro porad... Doporucila cvicit Mojzisovou, ze by mela ulevit trosku od bolesti
Aha dekuji já taky vypadam, ze jsem na tom dobre 🙂, obvodak mi vzal krev a moc, jinak nic nezjistil. Objednala jsem se také na gyndu ale jen jako prohlídku, jako prevenci piju čas s kontryhelem a zatím se cítím dobre občas pri pohybu se objeví nejaka ta bolest, ale jinak pohoda takže to také bude asi jen ovulka 😀
@lobella Ahoj, obnovím téma 😁...ty jsi z Říjnovek 2018, že jo? A pokud se nepletu, tak tady to bolení břicha "skončilo" těhotenstvím, že jo? Protože mám to samé, ale nevím, jestli si to nevsugerovávám, taky jsem 4 DPO a dneska mě začal bolet podbřišek 🙈. Druhé miminko moc chceme 🙏♥️.
Nikdy nic? Muze doznivat jeste ovu bolesti? To by ale bolest ustupovala ne?