Ahojky holky, chtela bych se zeptat, zda mate zkusenosti nebo nejakou radu. Od brezna neberu HA. MS pravidelna. Ovulaci nesleduji. S manzelem se cca 2.mesice snazime o mimi. Za tyden mam dostat Ms po 28 dnech. Sexik pravid. kazdy druhy den. Ted mam uz asi 3 den vecer zaludek na vode a druhej den me poboliva na levem vajecniku, postupne se bolest presouva do podbrisku. Bolest lehce dnes i pri curani a v leze dost intenzivni. Prosim mate nejake zkusenosti, napady co by to mohlo byt. Vcera jsem delala ovu test a byl negativni. O vikendu jedu pryc a dnes gynekolog neordinuje. Mam resit nejak pres obvodaka? Neprochladla jsem. Spise mam strach at to neni mimodelozni.Prosim holky poradte??? Dekuji za odpovedi.???
Hele mne se po vysazeni antikoncepce udelala cysta a ta taky obcas bolela jako cert. Obvodak ti s bolesti vajecniku moc nepomuze takze zalezi jak moc te to boli. Jestli je to jen tahnuti tak se setri a dojdi si v pondeli a jestli to fakt boli tak si zajdi na pohovost v nemocnici.
Na podzim jsem po ovulaci (jestli máš mít za tyden ms,tak bys měla být po ovulaci) cítila bolest v podbřišku zaměřenou spíše na jednu stranu, postupně směřující doprostřed. Bylo z toho těhotenství, bohužel nevydařené (bolest o tom nic nevypovídá, prostě se stane). Nyní jsem cítila asi 8dnů po ovulaci píchání v podbřišku, spíše vpravo a za dva dny pozitivní test 🙂 tušila jsem, že se prcek zavrtává. Držím pěsti. Teď je brzo, aby se bolestí projevovalo mimodelozni.
Moc dekuji holky. Miminko bychom si prali. TT mam doma tak uvidim 🙏 HA neberu od brezna. Znama mela mimodelozni a musela do nemocnice akutne tak se docela bojim. Snad bude vse v poradku 🙏 krasne leto
Ahoj, řešila jsem taky neustálé pobolívání, nález byl čistý. Jinak gynekoložka mi řekla, že i cysty jsou běžné a řeší se jen ty velké a že často samy odejdou (to se mi taky jednou stalo)...taky jsem plašila, ale pokud jde jen o pobolívání a píchání, tak stejně ani gyndař, ani obvoďák nějak nepomůže. Jestli to bolí při čůrání, možná jde spíš o močové cesty...Pokud by se bolest stupňovala, tak pohotovost, případně lepší přímo gyn. pohotovost v porodnici, pokud ji máš v dosahu.
@hnby nektere citlive zeny citi cestu oplodneneho vajicka smerem k deloze. Takze ciste teoreticky muze cestovat vajicko, druha vec je, zda se zahnizdi. To bys taky mohla pak citit jako takove pobodani v podbirsku, ktere po chvili ustane. Ale muze to byt cokoli jineho. Mimodelozni tak brzy by se asi jeste neprojevovalo. Rovnez se mohlo jednat o ovulku, co jsem tak cetla, tak ovu test je pozitovni 24h pred ovu, po ovu nebo behem ni uz ne. A jak dlouho mas vysazenou ha?