Jiz 3 tydnem me boli bricho pri namaze i v klidu.
Kdyz si lehnu vyjede mi jakoby boule tvrda a bolestiva na dotek.
Tehu test negativni,ms jsem mela beru ha.
Kyla ne, pokud ne těhotenství, pak by to chtělo ultrazvuk.
Kyla je blízkosti pupíku, tohle na kylu nevypadá a určitě bych rychle zašla k lékaři. Taková velká boule a ke všemu bolestivá, to není v pořádku.
Tohle není těhotenství. Těhotenství opravdu nevypadá tak, že ti v leže vyjede "boule". Kýla to být může - prostě v leže se to rozestoupí a vyhřezne (a může se uskřípnout a pak jde o minuty). Chirurg je ta správná osoba, která by to měla vidět. Dneska nejlépe.
Ahoj..prosím co ti na to řekli? Mám to samé a dost se bojím
Když se mi z ničeho nic udělala takováhle boule na břiše, pořádně mě to vyděsilo. Na netu jsem nenašla jinou diagnózu než kýlu, což se mi ale nezdálo a člověk tak pomejšlí i na hodně špatný věci. I obvodní lékařka si myslela, že jde o kýlu. Následně na sonu nevěděli co to je, mysleli, že potrat.... No a konečná diagnóza byla děložní myom, 7 cm (na sonu dokonce 9). To, že si nahmatáte myom je opravdu výjimečné, proto se to nikde nedočtete, já projela celý internet snad tisíckrát. Tak kdyby se někdo vyděsil stejně jako já, tak třeba mu toto pomůźe:D bohužel to muselo jít operačně, ale byla to naprostá brnkačka 🙂
Ahoj, můžu se zeptat co doktor říkal? Byla to kýla ? 🤔
zitra hned k lekari, můze to byt cokoliv od hematomu po zanet strev klidne to muze byt i blbost, ale rozhodne bych na nic necekala a zitra mazala rovnou na chirurgii/sono