Bílý vodnatý výtok a špinění, zánět? Těhotenství?

digklariska
17. lis 2015

Ahoj, chtěla bych se vás zeptat na radu a už nevím, co s tím 🙂 tento cyklus jsem zkoušela ovulační testy a vyšel mi pravděpodobně pozitivní ovu test na začátku měsíce, ale nevím jestli byla čárka silnější než ta kontrolní, spíš si myslím, že ne, ale bylo to nic, nic pak čárka vystoupla na 2 dny a pak zase nic, ale v té době mě trápilo svědí, koupila jsem si canesten tabletky na 3 dny a svědění přestalo. Cca tak 7 dní po té "ovulaci" minulé úterý mi začalo občas pobolívat v podbrišku a začala jsem mít vodnatý bílý výtok, myslela jsem si, že jsem těhotná, tak v sobotu jsem zkousila jeden těhotenský a jeden ovulační test, ten ovulační byl večer úplně pozitivní, druhá čárka silnější než ta kontrolní a čípek byl hodně vzadu ani jsem ho nenahmatala, tak si říkala, super buď jsem těhotná a nebo ovuluji až teď, zkoušela jsem si těhotenský a ovulační test včera a oba negativní, takže si myslím, že ovulace byla teda až v tu sobotu. Ale dnes čípek je stále vzadu a skoro ho nenahmatám, dnes ráno jsem měla výtok hnědý a je stále takový tekutý. Nevíte co by to mohlo být?Nemůžu mít stále třeba ten zánět a tělo se s tím snaží takhle vypořádat? V podbrišku mě totiž pobolívá pořád a nebo přichází MS, ale zase ten čípek vzadu mě překvapuje.... chtěla bych být samozřejmě těhotná, ale tohle se mi ještě žádný cyklus nestalo :(

m21elis
17. lis 2015

já měla taky vodnatý výtok, sem si vždycky říkala á už sem to dostala a 6 dní po vynechání slabě pozitivní těhu test a malý je 1,5 roku :D

digklariska
autor
18. lis 2015

@m21elis jéé kéž by to tak bylo 🙂 ale asi se mi opozdila ovulace, tak teď musím čekat nevím jestli si tam mám šahat nebo ne :D láká mě si zkontrolovat čípek, sice na něm ni moc nevidím, ale říkám si pokud je vzadu, tak je to dobré znamení 🙂 já jsem špinit přestala, tak uvidíme ani mě v podbřišku moc nebolí, tenhle měsíc je fakt pro mě zvláštní 😔