Chtěla bych se zeptat, kdy jste se šli mimčo přihlásit k doktorovi? Já jsem ve 6 měsíci a všichni mi už říkají, že je nejvyšší čas...poraďte, díky 🙂
Určitě už hledejte 🙂 Jinak u nás - Česká Lípa - jsme na propouštěcí zprávě z porodnice měli napsáno do 48 hodin od propuštění k dětskému dr.
já rodila předčasně, takže přítel šel k nejbližší dr. zjistit zda by nás vzala, protože v porodnici chtějí po porodu znát lékaře, který dítě převezme do péče. takže mi to přítel pak posílal v sms. co vím, tak většina maminek se jde domluvit s konkrétním pediatrem nejdřív kolem 7m těhotenství, dr. si předběžně poznamená budoucího pacienta a maminka má v porodnici co nahlásit. v den propuštění se obvykle volá dr., že jdete z porodnice a buď se domluvíte na návštěvě u vás doma nebo rovnou v ordinaci 😉
Kolem 30tt a teda natěsno, vzala nás až čtvrtá. Takže čím dřív tím líp.
Já jsem se předběžně přihlásila kolem 22tt.
Volala jsem vybrane doktorce par mesicu pred terminem porodu, pote ihned po propusteni z porodnice, prohlidka byla druhy den
Tak už to mám zařízený 🙂 a přesně jak píšete, máme zavolat v den, kdy nás pustí z porodnice a paní doktorka musí do 48 hodin přijít kouknout na miminko...děkuju
@lenus202 Já bych si zjistila reference a obvolala přímo lékaře, je také možné, že vámi vybraný nebude přijímat nové pacienty.Jinak přihlásit jsem byla na prohlídce po návratu z porodnice, u nás to probíhalo tak, že jsem Dr. zavolala, že nás pustili z porodnice a ona určila termín, kdy máme přijít.Zpravidla je to do pěti dnů.