Maminky dvojčátek, chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá zkušenosti se dvěma jednotlivými kočárky spojenými svorkami. Pořád nad tím doma váháme, jestli to takto vyřešit....nemůžeme si z dvojčátkových kočárků nějak vybrat 😒 Navíc nám klasický kočárek pro dvojčata ani neprojde dveřmi, tak by toto pro nás byla asi lepší volba. Ale ráda bych slyšela Vaše zkušenosti a názory 😉
My máme ABC design zoom pro dvojčata, korbičky jsou za sebou a lze je libovolně otočit, stejně tak i golfy a vajíčka...všude se s ním vlezu, skvěle se ovládá a vozí... A navíc korbičky jsou dostatečně prostorné, takže dětičky tam můžete mít i dyl než do 6 měsíců když nebudou ještě sedět.. Jsem s ním naprosto spokojená... My máme černobílý a vypadá hezky...
No já si to popravdě taky nedokážu dost dobře představit, jak se to dá řídit....ale slyšela jsem o té možnosti u nás v obchodě s kočárky, že si to tak některé maminky dělají.....tak mě právě zajímalo jestli s tím někdo tady nemá zkušenost 🙂 Jinak každopádně moc děkuji za tipy ;) mrknu na to
No to je pěkná blbost,rozhodně se tím nic neušetří,spíš naopak.Dvojčata jsou obrovská zátěž,možná by to stačilo na kodrcání po zahradě,ale ne na každodenní ježdění.Už to někdo probíral kdysi v diskuzích..Nevím na jaké kočárky jste se dívali ale dneska je už velký výběr i těch co se vejdou do normálních dveří...Já se s kočárkem vešla úplně všude...
😀Jé , my si z toho děláme legraci, že mám hodně starých kočárků a v případě dvojčat bychom použili žlutý silný drát a svázali je. Nenapadlo mě, že to někdo vážně řeší.
Baby jogger city select ma korbicky za sebou, do výtahu se vejde v pohodě, dá se přestavět na jednokočár..
ahoj, tiez to teraz riesime, mame uzky vytah, takze nam kocik pre dvojicky vedla seba neprejde dverami. napokon sme vybrali euro baby onyx tandem cerveno-cierny. pozdaval sa mi este dorjan danny sport prestige twin - sirku ma 78cm, takze pre nas bol uz moc siroky a zvitazil euro baby onyx tandem.
trojkombinaciu planujem pouzivat tak 1,5 roka a potom kupime nejaky sikovny golfovy alebo buginu
My máme na dvojčata Hercules twvin,ten jsme používali dokud děti neseděli samy a pak jsme koupily golfáč.Mě se nelíbí kočár kde jsou děti za sebou, ale sedí vedle sebe,určitě je to lepší i pro děti,že vidí na sebe.
No právě, nám se taky kočárky kde děti sedí za sebou vůbec nelíbí....to už by muselo být opravdu krajní řešení....jsme také pro korbičky vedle sebe (přijde mi i, že maminka má o dětech lepší přehled) a zdá se mi, že už v těchto typech kočárků takový výběr není.....když už jsem našla krásný kočárek, tak na stránkách, na které jsem našla naprosto katastrofální recenze, tak jsme z toho doma byli smutní, že to padlo ☹ .....a když mi paní v obchodě řekla o spojení kočárků tak jsem nad tím trochu přemýšlela, ale přehodnotila jsem to, že to asi opravdu nebude nejšťastnější řešení......teď asi u nás vyhrál kočárek Jedo Fyn Duo, ten se nám asi líbí nejvíc.....a potom bych to taky viděla na nějaké šikovné golfky 😀
Nejlepší je donkey, a ta investice se vrátí... Ostatní jsou dobrou náhražkou, vždy nějaké minus je...donkey je top, záleží samozřejmě na financích... Ale zrovna v tomto bych nešetřila... O spojování bych ani neuvažovala, už jen z bezpečnostních důvodů..
kocky, zavidim vam, ze mozete mat kocik, kde deti sedia vedla seba ☹ tiez som chcela taky kocik, ale sirka dveri 75cm nepusti, tak jedine za sebou. nie je to idealne riesenie, ale ine nie je.
no můžeme mít.....dveře máme taky 75 do kočárkárny, navíc sjezd do ní je tak úzký, že tam bych se snad ani nevlezla s kočárkem pro jedno mimi 😀 když otevřu vchodové dveře (obě poloviny), tak se vejdu, akorát chodba je tak úzká a hned jsou schody do sklepa, takže zase problém a kočár tam zůstat nemůže....naštěstí bydlíme hned v prvním patře, takže buď vezmu korbičky s prckama, hodím domů a skočím důle pro zbytek 😀 nebo je šoupnu do vajíčka, kočár nechám v autě a hotovo....nějak to bude muset jít 😉
Jinak přesně z bezpečnostních důvodů jsem spojení zamítla....co čert nechce, spojky rupnou a kočáry se mi rozjedou každý na jinou stranu 😝
Já taky nosila děti ve vložných taškách až do 4patra a bez výtahu 😀 .Dobrá posilovačka,ale jinak to nešlo. Takhle jsem je nosila víc jak rok,potom obě v náručí a ted už zvládají schody samy 🙂
@pajushenka být tebou, tak si koupím easywalker duo, a buď s korbama, který si tedy vyvezu výtahem a nebo s vloznyma taskama. Kočár před vchodem složim a odnesu do kocarkarny. Tedy asi bych volila variantu: nejdřív dolů tašky s detma, pak kočár a pak pěkně děti nahoru.
Já parkovala asi 100 metrů od našeho domu. Děti a nákup jsem pak nešla. Mimi ve svetricku, takže jsem spechala, aby nenastydlo (fusak jsem musela nechat v kocaru, to už bych nepobrala) druhý dítě za ruku, furt se někde zastavovali nebo měl problém..když se mu např.rozvazala tkanicka, musela jsem oba odnést do 3.patra i s nákupem. Nejradši bych si mimino odložila na chodník 🙂)
Kamarádka mela taky donkey od bugaboo a Max spokojenost jw to asi nejlépsi kočár pro dvojčata . A protoze bydli v baráku bez výtahu tak to řešila tak ze deti nosila dolu do kocarkarny jde kočár meli v autosedackach . Dole deti přehodila do kočáru a šlo se . Jinak kočár od bugaboo pak velice snadno prodate .
Ahoj,v létě čekáme dvojčata a teď dost řeším kočárek. Nějak si neumím představit kočárek,kde jsou děti za sebou, vadí mi, že na jedno pořád neuvidím. Radši bych pořídila vedle sebe, to zase ale nevím,jestli projedu dveřmi 😨 Navíc si nejsem jistá, jestli se v zimě vejdou i s fusakem,když jim bude půl roku? Poradíte některá zkušenosti? Děkuju
Kamarádka mela bugaboo pro dvojčata a byla naprosto spokojena . Kocarek se da i zúžit a s dudaka a se tam deti vejdou úplne v pohode .
@kaiserka Bugaboo Donkey.. kluci ted maji pul roku, jsou fakt velci a stale se vlezeme, myslim, ze do jara to preklepeme. Dvermi se s nim projet da, je na to specialne vymereny, na standard osmdesatky. Vyhoda je, ze se da v pripade potreby i zuzit. Ja bych ho nemenila, pozoruju ty dvojkocary kolem a bud jsou proste osklive, nebo strasne tezkopadne. A uprimne, nedovedu si predstavit vozit 30 kg nakladu na levnem kocaru se spatnymi lozisky.. ono se to fakt proveze 🙂
Ahoj, dekuju za navrhy kocarku. Nemate zkušenosti nektera take s Dorjanem? Projede nevo neprojede 80cm dverma? Uprimne-kocarek za 18tisic z bazaru je vazne luxus
A co city select, deti jsou sice zs sebou,ale vejdete se vsude. Jety se da sehnat i za 10 tisic
Jeste me napada abc design, taky za sebou, je dost tezky
@kaiserka za 19 tis komplet twin verzi, to celkem pochybuju... nejlevnejsi, co jsem kdy nasla, je kolem 30 tis ve slusnem stavu.. ja vim, ze je to dost velka pocatecni investice, ale ja to beru tak, ze nejsem tak bohata, abych mohla vyhazovat za blbosti.. a jsem si jista, ze tenhle pri prodeji padne na cene nejmin. V zaveru se vlastne tak nejak nejvic vyplati..
😲 tak teď mi náš prtous smazal celý rozsáhlý příspěvek. No nic...my máme Easywalker a moc prima do terénu. Mám ve sklepě a čeká až si ho někdo další koupí. Kdybys měla zájem ještě o zkušenosti, ráda napíšu. Ale ted už to znovu celé nestíhám.
Kupte si Phil and teds , zrovna jedna paní prodává tu na bazaru mela komplet sadu pro dvojčátka , nebo buggaboo donkey, nedokážu si predstavit mít spojené dva kočárky , to by se sakra spatne řídilo , vždyť uz je tolik super kocarku ,, joolz pro dvojčátka , easy wolker, tfk twinner