Ahoj holky, letíme za měsíc s malou na dovolenou do Turecka a furt nevím, zda vzít pojištění proti Covidu 🙈 Myslíte, že to je aktuální? Bojím se, že se třeba někdo nahlásí v hotelu a pak budou všechny testovat nebo tak, je to možné? Díky moc.
Já o speciálním pojištění pro sebe proti Covidu neuvažuji. Jedeme do Řecka. Mám nárok na normální ošetření pokud chytnu pandemické onemocnění včetně covidu, akorát nesmím cestovat v rozporu s vládním nebo jiným oficiálním doporučením ČR nebo porušovat místní předpisy.
Pojistka, která zahrnuje i covid v rizikových zemích, včetně karantény tj. ubytování +
strava, limit 30 000 Kč s 20% spoluúčastí náklady na návrat, limit 30 000 Kč s 20% spoluúčastí.
Obě pojištění mají vysoké limity, jsou na 9 dní, počítáno pro 2 dospělé. Ta s extra připojištěním proti covidu i v rizikových zemích je o 99 Kč dražší.
Pokud bych si brala tu lehce draží pojistku, která má pojištění proti covidu v rizikových zemích, tak ne kvůli covidu, ale třeba kvůli lehce vyšším limitům u úrazu nebo ztrátě zavazadel.
@kikulova Jen pro zajímavost Tečka za pandemií covidu. WHO odvolala globální stav zdravotní nouze. https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/who-pand...
@levandule_k aha a nemáš odkaz na tuto pojistku? 🙏 Jukla bych na to.
Já dělám ve financích, tohle jsem srovnávala přes interní srovnavač. Ono je to takové na hraně ti tady něco posílat.
Ne. Už bych to neřešila. Zbytečně vyhozené peníze