Nemáte nějaký tip na penzion, kde jsou vítáni děti? Rádi bychom týden s plnou penzí, vlastní koupelnou, možností zapůjčení dětské postýlky i s peřinami 😉 , dětské hřiště popřípadě i herna.
Nechceme moc velký penzion, spíše v přírodě a s možností procházek i s kočárem/sporťákem.
Děkuji
- ne oblast Morava 😉
- nechceme ani Uko, Peklo 😉
Penzion za vodou ve Dvoře Králové nad Labem.
@ilona87 Na Vysocine. Ve vesnici je jen jeden. Cenove to je drazsi. Byla jsem tam 9x 3 dny na vzdelavacich kurzech pro mamky na RD. Pro deti vse uzpusobene, dve herny, zidlicky v jidelne, teply bazen, v okoli lesy...
Snad se tam nic nezmenilo, jezdila jsem tam v r.2011-2012. A skvele tam varili a delali uzasne zakusky...
Jeden penzion je v mestecku Bystre, ten se jmenuje Na Podkove, ale je prostred navsi... Puvodne to bylo jednoho majitele, jsou skoro stejne...
Tak nakonec jsem vybrala penzion Rusalka v Dolní Malé Úpě. 😉
@ilona87 Tam jsme byly pred dvema lety🙂
@tichackova a byli jste spokojeni?
@ilona87 Urcite ano😉
Pomezní bouda Horní Malá Úpa je taky super 🙂
@evelena a kde presne si prosim byla? Zvazujeme letos Lipno, ale je tam tolik moznosti, rada bych neco overeneho...dekuji
@florentina - sice to nebylo na mě, ale loni jsme byli na Lipně a byli jsme moc spokojení tady http://www.lipno.cz/ubytovani/penzion-kovarov/?... - jinak na Lipně je fakt krásně a spousta možností, jak se zabavit....a všechno poblíž u sebe, syn byl nadšený 🙂
Vyborny rodinny penzion Horni Misecky v Krkonosich, Horske Zatisi. Splnuje vse i neco vic, nez pozadavky v uvodnim prispevku. Je tam krasne v zime i lete.
@ilona87 Vysočina: 1/ penzion Leopold v Račíně
2/ penzion Vysočina ve Škrdlovicích u Žďáru n.Sáz.
3/ Renospond
4/ Hartmanice jak píše už @ipkh
Jižní Čechy:
penzion Bavlnka, Dvory nad Lužnicí - od letoška nový provozovatel, budou dělat i obědy, super vyžití pro děti, domácké prostředí (jen 6 pokojů), ale drahé, na samotě, krésné okolí, spousta míst na výlety.
Slavonice - Bejčkův mlýn -super pro děti, mají i miniZOO a botanickou zahradu
Penzion Permoník v Krkonoších 🙂.
Vila Barbora u Babiččina údolí
ŠUMAVOUS na Šumave,penzion Bavlnka v jiz.Cechach,Chalupa Pohadka na Vysocine,penzion Ildam v Brdech,penzion UKO u Liberce
@florentina Pokud bys mela zajem o Lipno, tak mame apartman v arealu Landal Marina. Muzes mi pro vice info napsat do IP.
@krystalka děkuji za tip🙂
Hotel peklo, je to hotel pro děti. Jedeme tam za 14dní poprvé, ale kamarádka tam byla už dvakrát a moc si to tam chválila.
@bezvapenzion a odkaz na stránky?
Hotel Peklo je opravdové peklo. Něco styl komunistická ubytovna z 80tých let.......Nikdy více.
Hartmanice u Bystreho u Policky, je to i s bazenem se slanou vodou 🙂