Ahoj holky, prosím o doporučení lyžařského střediska a ubytování přímo u sjezdovek. Máte někdo nějaký tip na bezva hotel nebo i apartmán pro rodinu? Opravdu preferuji blízkost sjezdovek, ostatní není zas tak důležité. A kdyby to bylo někde blíž k Moravě, tak by to bylo fajn 🙏 určitě se na par dni nechceme trmácet daleko. Jsme z Brna
No. Kdyz pominu, ze za ty penize u nas, je lepsi vyjet do Rakouska, tak u nas bych jela snad jen Cervenohorske sedlo a bud bydlela primo tam nebo sjela do Koutu nebo na druhou stranu.
Z Brna bych volila určitě Rakousko. Bližší než.krkonose, mnohem lepší sjezdovky za lepší peníze kolikrát. Větší jistota sněhu.
@hanahana No pokud je Vista drahá, tak bude drahý všechno (koukala jsem, že tam v zimní sezóně vyjde ubytko i na 590 Kč/dospělák/noc plus 290 Kč snídaně, pokud je tohle moc, tak v ČR levněji obávám se nepořídíš). Osobně bych taky preferovala spíš Rakousko, tam je přece jen větší jistota sněhu a lepší lyžařské podmínky a ceny.
@somalicats
Teď jsem na ten hotel koukala a se snídaní pro nás čtyři na 3 noci minimálně 17 tis.
Vzhledem ke snehovym podminkam v ČR v poslednich letech bych tady nad zimni dovolenou vubec neuvazovala. Z Brna jedte do Rakouska - pomer ceny a vykonu je uplne nekde jinde. A to jsem z Valasska a sjezdovky mame "za barakem"... A stejne jedeme radeji do zahranici. Tolik lidi a penez,co to stoji tady, za to uz neminim davat. Jinak pokud nevadi o chlup dal, tak cenove zajimavy je polsky Szczyrk. Krasne sjezdovky za docela normalni peniz, ale uz se to docela proflaklo a chytli jsme loni dvakrat dost lidi. Cenove ubytovani ale nevim.
Nebo me jeste napadla alternativa - hotel Fran na Kasarnach nad Velkymi Karlovicemi. Uz je to brano jako Slovensko, ale dve pekne sjezdovky, je to vys, takze snih byva a hotel na sjezdovce. Ale vratite se tam o 30let zpet v case 😁
@hanahana Filipovice a penzion Pepovka👍