Ahoj maminky, kam byste doporučily letět s dětmi 2 a 4 roky, babyfriendly ubytování, menší ubytovací komplex, klidne more, dobre jídlo, tak do 30 tis.? Děkuji 😊
@radkan91 za 60 mozna uz neco sezenes,za 30 mozna tak penzion v Bulharsku
@marcicek84
Dik za pripomenuti,na Bulharsko jsem zapomela,to je nahodou taky super 🙂
30 tis? To je dobry joke 😆😆 Koukala jsem na Egypt a vysel nas 2 dospele+2 deti (2, 6) na 60, Recko na 80.
Za tu cenu sezenes treba Tatry, Chorvatsko s vlastni dopravou a bez jidla
@martiniquest nás Egypt 2+2 (6 a 9) s vízama, pojištěním a parkováním u letiště - 40tisíc
Byla jsem v Turecku oblast Alanye, hotel pěkný, služby super, ale moře nic moc, vlny docela velké. Mně to nevadí, ale pro děti to není. To pobřeží v té oblasti není členité, ale takové otevřené, třeba Chorvatsko má spoustu ostrovů a pobřeží je hodně členité, tak tam jsem zažila, kromě jednoho letoviska vždy klidné moře. Zmiňované Turecko bych neletěla v červenci, to je tam hodně vedro. Známá byla v letovisku Ulcinj v Černé hoře a líbila se jí tamější písková pláž, že pro děti ideální. Jídlo bylo skromnější ve srovnání s nějakým 4-5 hvězdičkovým hotelem s all inclusive, ale nijak jí to neubralo na zážitku z dovolené.
M
@levandule_k
byli jsme v Alanyi a vlny tam nejak velke nebyly ale mas pravdu,ze urcite bych neletela v hlavni sezonu,bude tam k nevydrzeni.
@zelenaesmolda tak jako jestli jsou deti male,stejne jsi na miste a jestli jde o to more a piscitou plaz,tak se to Bulabrsko da,ale spise na jih nez na sever,je tam teplejsi more. Nicmene hezci more a i chutnejsi jidlo je v Recku,ale to je taky cenove jinde.
@radkan91 ty penziony v BG nabizi Alexandria,nicmene maji tam i sve klubove hotely...jestli je dovca o cene a chcete letecky,tak asi levneji nic moc nesezenes...do Byg bych nsopak volila hlavni sezonu od 2.pol.cervence do 1.pol.srpna,kdy je pocasi nejstabilnejsi...
@marcicek84
Bulharsko je super,byla jsem tam nekolikrat.Recko je taky parada ale jak rikas cenove jinde a proto jsem ho neuvadela.
@zelenaesmolda Možná byl měsíc v úplňku a tak byly větší? Díky té velikosti bych si dovolenou s takhle malými dětmi neužila a celkově mi moře přišlo nic moc, takže já bych třeba do Turecka víckrát nejela, ale kámoška je z Turecka nadšená. Radši si připlatím za Řecko nebo pojedu do Chorvatska. (Mám pro něj slabost.)
@levandule_k
tak Chorvatsko mi s malyma detma prijde ze vsech tech destinaci nejhorsi vzhledem k tomu,ze tam vesmes nejsou piscite plaze a musis mit boty do vody.
@zelenaesmolda Jedním z požadavků bylo klidné moře a s tím mám zkušenosti z Chorvatska. Chorvatsko letecky je cenově dost drahé, takže celkově Chorvatsko asi pro tazatelku mimo. Navrhovala jsem jí Černou Horu, letovisko Ulcinj, tam je písek a hezké moře a cenově to není taková darda jak v Řecku.
Já kdybych měla s dětmi volit mezi Tureckem a Chorvatskem, beru Chorvatsko.
@radkan91 Kdy se chystáte jet?
@zelenaesmolda jezdíme s dětma do Chorvatska od jejich roku a je tak rozmanité, že si podle mě každý vybere a ne ve všech destinacích jsou boty nutné.. my si oblíbili ostrov Pag, od nás 980km a krásné pláže, místy s pískem, klidnější moře, kluk třeba neměl boty ani jednou na noze.. já mám třeba Turecko až na dně seznamu míst, kam bych jela na dovču
@levandule_k mám to stejně.. 🙂 Turecko už vidět nepotřebuju 🙂
@pabka háček žádný, jsme už týden doma.. dovolená byla úžasná, byl to LM od Bluestyle .. teď na něj koukám a je o desítku dražší než před těma 14dny.. ale já fakt brala ultralastminute 😀 https://www.blue-style.cz/egypt/marsa-alam/hote...
@radkan91 do 30ti tisíc maximálně levnější apartmán v Chorvatsku s vlastní dopravou a jídlo dovezené též vlastní a vařit si tam 🤷♀️ a i tak si myslím, že to bude buď jen tak tak 🤷♀️ nicméně pro mě Chorvatskou nejlepší destinace, co se týče moře a také tedy celkově se mi tam líbí nejvíc 😊 pokud máte omezený rozpočet a chcete k moři, tak tohle je možná varianta 🙂
@hasara33
to neni moc dovolena kdyz s sebou musis tahat jidlo a jeste tam varit
@radkan91
jedes sama nebo vas bude vic dospelych?chces hotel nebo staci ubytko pres booking nebo airbnb?
@jaja01k
https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g31142...
vypada dobre,ma 4,5 hvezdicky v recenzich,muzes mrknout na fotky cestovatellu 🙂
@zelenaesmolda Skvělý, díky 🙂
@zelenaesmolda proč by to nebyla dovolená ? 😀
Ted je kamaradka na Mallorce, pres Invii, za 35 tis 4 osoby all inclusive 😉 A podle me je Mallorca pro deti jako delana, krasne plaze, pruzracna voda, teplo, bazeny 👍
@petrasipkova1
me se nechce na dovolenou tahat jidlo a jeste tam varit,rada jim a zkousim nove jidla.Dovolena ma byt o tom,ze si odpocines a ne,ze se budes starat o tyhle zakladni veci.
@radkan91
V hlavni sezonu do 30 tisic se asi moc nikam nedostanes ve 3-4 lidech.Zkus Albanii,letenky levne,ubytko taky sezenes na bookingu nebo airbnb celkem za slusne penize.
Turecko je super s malyma detma ale do rozpoctu se asi nevlezes.