Dovolená poprvé letecky. Kam byste doporučily s dětmi?

maki600
16. bře 2022

Ahoj holky mnoho z vás už letělo s rodinou k moři potřebovala bych poradit nikdy jsme neletěli letadlem a naši kluci 7 a 4 roky je strašně moc chtěli letecky k moři a já vůbec nevím kam 😑😑😑 můžete mi poradit nějaký hotel třeba na týden jezdíme k moři autem a rádi si zajdeme vždycky kam chceme,,, ale mám strach z toho že přiletíme a nebudu vědět ani jak se dostat na hotel..
Kamarádi jezdíte aby to bylo pro děti a děkuji moc

milu_ji
16. bře 2022

@maki600 pro zacatek si kupte dovcu od CK, postaraji se o vas abyste s tim nemeli zbytecne stres 🙂 kdyz priletite do destinace, hned se vas ujme delegat, dovede k autobusu, odvezou az na hotel, neztratite se 🙂 hotel se tezko radi, kdyz nevim jaky mate rozpocet. Kde uz jste vsude byli?

westie
16. bře 2022

Taky bych jela přes CK, ať máš co nejméně stresu z cesty. Destinace na leteckou dovču s dětmi je super Řecko a jeho ostrovy - třeba Kréta má dobré pozvolné pláže. A hlavně je to let cca 3 hodiny, což je pro děti snesitelné.

areh
16. bře 2022

@maki600 byli jsme v Řecku na Rhodosu. Vybírejte hotel pro rodiny s dětmi. Děti tam nebudou nikoho obtěžovat, protože je tam budou mít všichni 🙂 my měli u hotelu i bazény s tobogány. To byla paráda, moře kousíček. Byl to hotel MikriPoli, ale letos je násobně dražší než když jsme byli 🤷🏼‍♀️
Jinak jsme byli s cestovkou, o nic jsme se nemuseli starat,, ukázali nám do jakého autobusu nastoupit, odvezli nás z letiště k hotelu. Měli jsme půjčené auto a projeli jsme ostrov i jiné pláže

maki600
autor
16. bře 2022

@milu_ji děkuji moc jste mi pomohla ❤️

maki600
autor
16. bře 2022

Děkuji moc ,,tak tet už se toho tolik nebojím 🙂))

mollyweasley
16. bře 2022

Byli jsme teď dvakrát po sobě v Bulharsku, ubytování v soukromí. Vždycky se domluvím, že si nás na letišti vyzvednou a pak tam zase zavezou. Hledám ubytování kousek od moře, ať nemusíme chodit daleko. Obecně, jakmile mám chytrý telefon a data, neztratím se nikde. Loni nás vyšlo pro 4 lidi na dva týdny ubytování v Bulharsku na 13 tisíc, letenky 8.

veroniquecz
16. bře 2022

@mollyweasley to je super. Přes koho hledás letenky? A odkud letate?

mollyweasley
17. bře 2022

@veroniquecz Hledám Wizz a Ryan, jsme z východu, takže nás nejlépe vycházejí Katowice a Krakow - pro nás dobrá dojezdová vzdálenost a hodně levné parkování na letišti.

veroniquecz
17. bře 2022

@mollyweasley díky 👍👍

malanoha
17. bře 2022

Vybrala bych si Řecko nebo Bulharsko, s cestovkou. Po výstupu z letadla vas bude čekat český delagat, odvezou vás busem přímo do hotelu, se vším pomůžou, co budete potřebovat. Zajistí vám i nějaký výlet. Nejspíš to nebude nejlevnější dovolená, ale za služby se holt platí.

gazezella
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
gazezella
Odpověď byla odstraněná
Zobraz