Milé maminky,
ráda bych Vás požádala o pomoc. Již druhým rokem pomáháme mamince, která má po očkování (potvrzeno lékařem) těžce postižené dítě. Alík má diagnostikovánou těžkou formu epilepsie tzv. Westův syndrom. Záchvaty způsobily mentální retardaci, středně těžkou poruchu autistického spektra, svalovou ochablost. Dnes je sedmiletý Alík psychomotoricky na úrovni tříletého dítěte. Sám se neumyje, koupání je pro něj utrpením, protože má strach z vody. Pleny jsou každodenní součástí jeho života. Ali chodí na ergoterapii, fyziorehabilitace, má čtyři hiporehabilitační jízdy týdně a pravidelně cvičí doma. Nejvíc mu pomáhá intenzivní hiporehabilitační pobyt, který je vždy jednou za čtvrt roku. Po tom posledním udělal velké pokroky, bohužel však stres z nástupu do školy způsobil velký regres :(
Maminka plete krásné čepice a kukly a my pořádáme třetí prodejní akci dobročinných vánočních pohlednic. Zdravotní pojišťovna bohužel hiporehabilitaci nehradí. Alík má sbírku na Patronovi dětí, ale pobyt začíná 17. listopadu a zatím se nevybrala ani polovina :(
https://patrondeti.cz/pribeh/alikovi-na-hiporeh...
Ráda bych Vás tedy poprosila o malý finanční dar, za který Vás s manželem rádi odměníme vánočními pohlednicemi od českých malířů a fotografů 🙂. Stačí poslat na sbírku dar a kontaktovat mě do zprávy zde na koníkovi.
Snažíme se jeho sbírku sdílet všude možně, tak snad se nebudete zlobit, že jsem využila i koníka.
Mnohokrát děkuji za případné oživení diskuse 🙂
S pozdravem Lucie Horáková
@lemure Jéva, hrozně moc děkuji! Ráda tě odměním pohlednicemi 🙂
Poslala jsem drobný příspěvek, připíše se asi zítra, snad se podaří nasbírat částku včas. Není tak vysoká a byla by to skoda, kdyby se to nepovedlo. Držím Alikovi palce 🙂.
@zavodnice Jste zlaté, holky 🙂 Taky ráda nabídnu pohlednice 🙂
Obnovuji diskusi 🙂
Holky děkuji, pár stovek přibylo 🙂
Obnovuji diskusi a budu moc vděčná, když se ještě někdo zapojí... Pohlednic máme ještě dost a jsou opravdu krásné. Děkuji 🙂
Epilepsie ani autismus neni zpusobeny ockovanim...
@zelenaesmolda Jinak Martina má zprávu od posudkového lékaře a tam je psáno, že jde o následky očkování.
@lusynkova tak vzhledem k tomu,co jsou schopni posudkovi lekari napsat tak me to ani neprekvapuje :D
Nějak se ta částka nehýbe, poslala jsem ještě korunky, připíšou se asi v pondělí. Přece se to musí nasbírat 🙂.
@lusynkova Tak jsem taky přispěla. Mohla jsem poslat jen stovku ale je mi líto, ze se vybralo zatím tak málo :( Budu držet palce ať se vybere co nejvíce. Jo a sdilela jsem na fb... Chtelo by to sdílet kde se da aby o tom lide věděli ;) Třeba i emimino nebo tak... Ja tam ale nechodim tak nevím jak to funguje...
@pitrisek87 Moc děkuji! Ano, máme to na fb Včelařství Horákovi, právě tam probíhá i soutěž o kukličku od Martiny a náš med a balzám na rty. Zaplatila jsem u toho propagaci na celou ČR, tak snad to pomůže... 🙂 Na emiminu se mi zdá, že jsou ty ženské nějaké protivné, nevím... :D
@zelenaesmolda Já jsem uvažovala, jestli to komentovat, rozepisovat se o tom, vysvětlovat. Ale asi si raději půjdu udělat snídani 🙂
Obnovuji diskusi 🙂
@lusynkova Ted se to trochu hnulo, je tam 3980kc...
@pitrisek87 To je skvělé. Trochu se ale bojím, že se to do toho 17. nestihne ☹
zajímavý, že to přímo na patronoj nepíšou...že by to bylo po očkování....příliš kontroverzní informace? škoda.
@lusynkova No je to celkem málo času, to je pravda ale tak třeba se to hne v týdnu. Ja můžu poslat nějakou další kacku až po desátém, to budu mit rodicak...
@normalnimatka Asi tak, navíc to podle me vyvolává zbytečné vášně... Ono se to podle mě i blbe prokazuje.
@normalnimatka Jo, asi proto. Ale na Forjane to je: http://www.forjane.cz/verejnesbirky/ali-asal-20...
Mají to potvrzené posudkovým lékařem.
@pitrisek87 Jsi moc hodná. Martina oslovila Ona Dnes s pomocí a také jednoho zpěváka (zatím nechci uvádět). Tak třeba pomohou. Je z toho zoufalá, ten boj s časem je hrozný. Alík udělal velké pokroky, ale ta škola ho sráží k zemi :(
@lusynkova tak hlásím, že jsem zvládla přispět i přes mobil. Tedy jen 100Kč, ale zase s dobrým pocitem. Doufám, že to Alíkovi vyjde a posílám jeho mamince přání hodně sil, musí to pro ni být těžké.