Sedačka s pultíkem?

ladus88
21. bře 2017

Mám vybranou Cybex Aura-Fix CBXC 2017, Gray Rabbit s pultíkem.Líbí se mi polohovací opěrka hlavy,že se za kloní a hlavička nepadá dopředu. Ale přemýšlím jestli s tím pultíkem.Aby se v létě senátor hodně nepotíl.

saralinda
21. bře 2017

Mama cybex s pultikem. Jsem spokojena. Je to jedina sedacka, u ktere mam pocit, ze syna chrani. U Romeru furt vyndaval ruce z pod pasu. U pultiku nema sanci🙂 Ted mu jsou 4 roky,cca 17 kg a na kratke popojizdeni uz pultik nenavame,ale na dlouhe cesty ano.
V lete pouzivame klumatizaci. Spoceny je spise na zadech nez na brisku.

kkubikula
21. bře 2017

Za me s pultikem nedoporucuji.Mela jsem u 1 syna kiddy a kolikrat to byl mazec ho do ni dostat.ted u druheho syna resim to same,takze uz mame vybranou polohovatelnou bez pultu.

medulinek
21. bře 2017

My mame kiddy guardian pro s pultikem a obrovska spokojenost, libi se mi ta ochrana vnitrnich organu,zpocena neni ani v lete,ma to zespod takovy material,ze to vetra,navic pri delsich cestach si na pultiku hraje nebo kresli 😊

verunka_korunka
21. bře 2017

My s pultikem nemame, taky jsme o ni uvažovali. Po přečtení recenzi kdy ji sice vetsinou chvalili, jsme došli k tomu, ze pro nasi mrnavou a hubenou holku raději zvolime 5bodove pasy. Ochrana organu, pojkud jsou utazene spracvne s originalnim polstrovanim by mela zajistit stejnou ochranu jako pultik ( nekde jsem cetla ze i z pultiku maji po nehodach organy pomackane asi zalezi jak pultik sedi, jak moc je pritazen). Nevim co je na tom pravdy, ale pry hubene deti pultik dost dobře neudrží. Co se tyka pasu, nevim jak by si z tama mohla vytahnout ruce, ma je přitažené dost na pevno, jak uvadi vyrobce abychom pod pas dostali 2 prsty.

lavita
21. bře 2017

Mame cybex s pultikem a spokojenost. Ze sedacky s pasy vystupuje...