Ahoj, chystáme se koupit větší autosedačku a zaujela mě nová MC FeroFix. Už s ní máte někdo nějaké zkušenosti? Nechce se mi kupovat zatím netestovanou autosedačku, ale tato vypadá moc dobře. Líbí se mi to polohování a že roste do šířky i do délky? Tady přidávám specifikaci:
Otevřený tvar Maxi-Cosi FeroFix umožňuje dítěti lepší přístup do autosedačky. Snadno a rychle vám pomůže nalézt sponu pásu, s kterou ho poté během pár vteřin upnete. Díky unikátnímu vedení automobilového pásu nebylo upnutí dítěte nikdy tak snadné a rychlé. Systém IsoFix pak pevně přichytí autosedačku do automobilu. Nyní už jen otevřete dveře a nechte svého malého pasažéra nastoupit.
Komfort
Polohování autosedačky pro lepší odpočinek.
Unikátní technologie AirProtect® nabízí optimální ochranu v případě bočního nárazu.
Autosedačka roste do výšky i do šířky spolu s dítětem.
Snadná a pevná instalace pomocí systému IsoFix.
Uživatelské pohodlí
Extra stabilní díky systému IsoFix.
Lepší vedení automobilového pásu.
Snadný přístup a vyjmutí pásu pod opěrkou hlavy.
Lehká a snadno přenositelná z jednoho auta do druhého.
Tak jsem se dívala, že testu budou až v listopadu, snad do té doby vydržíme se starou, tahle vypadá opravdu dobře a MC bývají kvalitní.
Jo a cena cca kolem 5 tisíc.
Pořád jí ještě nikdo nekoupil? Já se snad těch listopadových testů nedočkám. Teď šla koupit za 3,6 tis, ale bez těch testů jsem do ní nechtěla jít....
Tak ja se o tuto autosedacku taky momentalne zajimala ( do budoucna) - vypada sice super,ale bohuzel v testech uplne propadla z duvodu skodlivin v potahu ☹ Skoda. Nevim, proc ji nemohli udelat ze stejnych materialu jako ty predchozi...
Nikdo jste jí zatím nezkoušel? Testy mají být až v listopadu, ale nevím jestli do listopadu vydržíme, nebo koupime Cybex...